- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.181
ben bağımlı olsam bişey olmaz alan almış ama sizi evlilikten vazgeçirirsem o zaman yandıkopuyorumnanaktan
kızlar ii düşündünüzmü
maalesef 15 yıllık :)
yok yaw gitmicem işte ikinci bi uyarıya kadar yanlız o ikinci uyarı ne şekilde gelir onu kestiremiyom ama napim yaa offf ben artık büyüdüm kocamaaaaaaannnn kız oldm yaaa...kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey
şekerler elin bakamadığnı alıp uğraşacağnız yani
şaka yapıyorum kızlar en güzel şey
şaka yapıyorum kızlar en güzel şey
hisettim beni hiç bir kuvvet vazgeçiremez evlilikten filizcim anam canım kim caydırdı seni:icecream:
ben gitcemde az işim var len hatunlar:) ümmü rekora koşuon heee.D
hisettim beni hiç bir kuvvet vazgeçiremez evlilikten filizcim anam canım kim caydırdı seni:icecream:
valla uğraştılar caydıramadılar ikide çocuk yaptım tam oldu
ben veririm gerekirse canımıda veririm kurban olduğum iyiki yaratmış canımıkendinizden ödün vermeyin yeterli
:lepi: heralde kuzuuuuu ne sandınnnndelikafaduldenheyt beeee işte buuu nası sahip çıkıyo aşkına yavrum benim beee...ne rekoru tatlım...bilmiyorumkismile
güzel yanı:senden önce yatağını ısıtan bir soba var
güzel yanı:senden önce yatağını ısıtan bir soba var
nieee geldin delü gaci delikafadulden
erken mi evlndnz acaba ndn vazgeçrmeye çalştılar :uhm:
:roflol::roflol: ben en çok elti olaylarını merak ediyorum benim eltim var o evleneli beş yıl oluyo ama o o aileye girdi gireli bende varım 5 yıldır görüşüyorum aşkımla ve elitimide tanıyorum başından beri gidip geliorum aramız o kadar iiki o bana herşeyi anlatır ben ona özel hayatımla ilgili herşeyi anlatırım beş yıldır bu böle acaba ilerde bölemi gider yoksa deişirmi yaa o çok kafama takılıyobilmiyorumkismile
anam sizi yerim ben aşıklar ben biraz yaşlıyım yaş 36
anam sizi yerim ben aşıklar ben biraz yaşlıyım yaş 36
:roflol::roflol: ben en çok elti olaylarını merak ediyorum benim eltim var o evleneli beş yıl oluyo ama o o aileye girdi gireli bende varım 5 yıldır görüşüyorum aşkımla ve elitimide tanıyorum başından beri gidip geliorum aramız o kadar iiki o bana herşeyi anlatır ben ona özel hayatımla ilgili herşeyi anlatırım beş yıldır bu böle acaba ilerde bölemi gider yoksa deişirmi yaa o çok kafama takılıyobilmiyorumkismile
kızımmmm sen zaten elisin be yaaa :roflol:
kim vazgeçrck kiiiiiiii kim tutar seniii su gacisi sırnaşık şey
bnde vazgeçmem aşkımdan o bnm herşymmmm :asigim:
ahaha anlatma herşeyşni bekötükedihüso deli koz verme:roflol::roflol: ben en çok elti olaylarını merak ediyorum benim eltim var o evleneli beş yıl oluyo ama o o aileye girdi gireli bende varım 5 yıldır görüşüyorum aşkımla ve elitimide tanıyorum başından beri gidip geliorum aramız o kadar iiki o bana herşeyi anlatır ben ona özel hayatımla ilgili herşeyi anlatırım beş yıldır bu böle acaba ilerde bölemi gider yoksa deişirmi yaa o çok kafama takılıyobilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?