2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ben bağımlı olsam bişey olmaz alan almış ama sizi evlilikten vazgeçirirsem o zaman yandıkopuyorumnanaktan

kızlar ii düşündünüzmü

maalesef 15 yıllık :)

o kadr kötü bişey mi yaaa :gitme:

yok yaw gitmicem işte ikinci bi uyarıya kadar yanlız o ikinci uyarı ne şekilde gelir onu kestiremiyom ama napim yaa offf ben artık büyüdüm kocamaaaaaaannnn kız oldm yaaa...kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

:roflol:

hisettim beni hiç bir kuvvet vazgeçiremez evlilikten filizcim anam canım kim caydırdı seni:icecream:

ben gitcemde az işim var len hatunlar:) ümmü rekora koşuon heee.D

kendinizden ödün vermeyin yeterli
ben veririm gerekirse canımıda veririm kurban olduğum iyiki yaratmış canımı
ne yapsada gözüm görmezbuyrunnnnnnnnn:asigim:
heyt beeee işte buuu nası sahip çıkıyo aşkına yavrum benim beee...ne rekoru tatlım...bilmiyorumkismile
:lepi: heralde kuzuuuuu ne sandınnnndelikafadulden
normalde çıkmış oluodun o rekor bebeğimsırnaşık şey
güzel yanı:senden önce yatağını ısıtan bir soba var

hahahah böle sobaya can kurban

güzel yanı:senden önce yatağını ısıtan bir soba var

:roflol::roflol: ben en çok elti olaylarını merak ediyorum benim eltim var o evleneli beş yıl oluyo ama o o aileye girdi gireli bende varım 5 yıldır görüşüyorum aşkımla ve elitimide tanıyorum başından beri gidip geliorum aramız o kadar iiki o bana herşeyi anlatır ben ona özel hayatımla ilgili herşeyi anlatırım beş yıldır bu böle acaba ilerde bölemi gider yoksa deişirmi yaa o çok kafama takılıyobilmiyorumkismile

hisettim beni hiç bir kuvvet vazgeçiremez evlilikten filizcim anam canım kim caydırdı seni:icecream:

ben gitcemde az işim var len hatunlar:) ümmü rekora koşuon heee.D

kızımmmm sen zaten elisin be yaaa :roflol:
kim vazgeçrck kiiiiiiii kim tutar seniii su gacisi sırnaşık şey

bnde vazgeçmem aşkımdan o bnm herşymmmm :asigim:

fazla detaylı anlatma ilerde koz olarak sana dönmesin eyvahedigeldismile

anam sizi yerim ben aşıklar ben biraz yaşlıyım yaş 36

ndn öle düşünüosnz ki ablcm bizde o yaşa gelcez hep bu yaşta kalmıcaz yaaa hçte yaşlı deilsn tam yaşınızdasınz bnce yerimseniben

yaaa oda var di mi bnded 2 elti var yaaa offf eyvahedigeldismile

kızımmmm sen zaten elisin be yaaa :roflol:
kim vazgeçrck kiiiiiiii kim tutar seniii su gacisi sırnaşık şey
bnde vazgeçmem aşkımdan o bnm herşymmmm :asigim:

:lepi::lepi:

ahaha anlatma herşeyşni bekötükedihüso deli koz vermeklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…