2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

:roflol::roflol: ayy ayyyyyy sende çık gözlerin dinlensin len:roflol:
deşifre olma daha fazla:roflol:

delüüüü dha yeni geldim insaffffff sırnaşık şey

yaaaaaaaaaaa artık olmcm ulennnnnnn :roflol:

neyse güzelim sen bana bakma ii geceler öptm çok sınavnda başarılar opuyorumnanaktan

delüüüü dha yeni geldim insaffffff sırnaşık şey

yaaaaaaaaaaa artık olmcm ulennnnnnn :roflol:

neyse güzelim sen bana bakma ii geceler öptm çok sınavnda başarılar opuyorumnanaktan

ii geceler tatlım tatlı rüyalar aşkına sarıl sıkı sıkı inşallah rüyanda öpüyorum kocaman seni mucukaaa...opuyorumnanaktan

tamam kızlar iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yawww canım denizcim yaa açtın ağzını benim peder kudurdu geldi ne işin var saat kaç olmuş falan filan çıkmam lazım benim de yaaa hhhiç istemiorum amaaa aşkımın nöbeti var 4_6 arası onu beklicemde nası beklicem bu olmadan uykum gelir ve sizle muhebbet etmek istiyorum yaa...:çok üzgünüm:

sende mi çıkıon ümmüm yaa :çok üzgünüm:
tama güzelim ne yapalım babn kızmasın şimdi hadi ii geceler rüyanda aşkını gör öptm cnm bnm a.s. :a015:

kızlar sizi okuyunca yüzümde tebessüm oluşuyo okadar enerjik ve neşelisinizki neşeniz daim olsun

hg yaaa öleyz di mi dikkat et bağımlılık yapmsn cnm :roflol:

sende mi çıkıon ümmüm yaa :çok üzgünüm:
tama güzelim ne yapalım babn kızmasın şimdi hadi ii geceler rüyanda aşkını gör öptm cnm bnm a.s. :a015:

yok yaw gitmicem işte ikinci bi uyarıya kadar yanlız o ikinci uyarı ne şekilde gelir onu kestiremiyom ama napim yaa offf ben artık büyüdüm kocamaaaaaaannnn kız oldm yaaa...kaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…