2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

size doyum olmaz yarın özel işlerim var erken uyanmalıyım 9 gibi bu yüzden yatıyorum görüşmek dileği ile hepinize iyi geceler öpüldünüz kız:lepi:lar

ölemi cnm yeniyim idare edin öpüldünüz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ii gecelr cnm görşrz yine gel opuyorumnanaktan
resimdeki bn deilm ha görmdm galiba msjmı yine sölym cnm :roflol:
eminimki resimdekindende güzelsindir bebem

güzelim her gece her gece yemk mi yenir yaaa yaza kadr şişersn valla sırnaşık şey
yaaa bu arada odasında havuz olan otel bilio musunz kızlar :roflol:
öyele bi otel mi varmışboshayallersmile
sus kız az önce kendi kendime hayter bugün aş ermen tutmadı dedim başlatma şimdi benide...klava:

tamam be sustum :kedi:

KIZLAR BENDE YATIYORUM UYKU BASTIRDI ŞEDO SABAHA BAKAR ZATEN SON AKTİVİTİTEME:roflol::roflol: YARIN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUMopuyorumnanaktan

KIZLAR BENDE YATIYORUM UYKU BASTIRDI ŞEDO SABAHA BAKAR ZATEN SON AKTİVİTİTEME:roflol::roflol: YARIN GÖRÜŞÜRÜZ ÖPÜYORUMopuyorumnanaktan

bilmiorm ki bnde size soruorm kaydirigubbakcemile3

iii sende çık şimdi ümmümde çıkr bnde kendimle konuşrm artık :roflol:

senin eşin bir benzerin yok
ben aşkıı sende bildim
zulümlerim hüzün vermiyor
önce Allah sonra sensin...
gözlerinde bıraktım aşkı sevdayı
yok diyemem
hirbirşeye değişememki bu rüyayı
sende öyle bir yürek varki
bu dünyayı yak istersen
geri dönüş kaçınılmaz olur
aşk gözlerindeykennn.....
seviyorum ulennnn

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu kimn şarkısı cnm bnm :asigim:

ii geceler tatlım tatlı rüyalar aşkına sarıl sıkı sıkı inşallah rüyanda öpüyorum kocaman seni mucukaaa...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…