A
akudunu_makudunu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.401
Kızzzllaarr bugün annemle çeyizlerimi çıkardık sandıktan..Çeyiz sayımı yaptık anlayacağınız :)))) Oy oyy oyy neler çıktı görseniz şoka girersiniz mesela 100 küsür havlum var hemde hepsinin ucuna dantel işlenmiş..Hangisini kullanacaksam :)))))))))
Kızzzllaarr bugün annemle çeyizlerimi çıkardık sandıktan..Çeyiz sayımı yaptık anlayacağınız :)))) Oy oyy oyy neler çıktı görseniz şoka girersiniz mesela 100 küsür havlum var hemde hepsinin ucuna dantel işlenmiş..Hangisini kullanacaksam :)))))))))
hep öle olur cnm ama illaki lazım olur dersinki annem iyi ki yapmış a.s
Valla şeydam bi tek sen özlemişsin anlaşılan :)
Şeydam nikah tarihini almışsınız hayırlı olsun benden 1 hafta önce evleneceksin :)
Şeydaaa nikahına çağır beni geleyim olur mu :)
Evet tatlım haklısın ama ben ucuna dantel işlenmiş havluları çok demode buluyorum, bide onun yıkandıktan sonra ütülenmesi var..Çalışan biri olarak hiç uğraşamam onlarla gibime geliyo..:umursamaz: Tabi canım annem sağolsunn opuyorumnanaktan Bu arada kızlar benim neredeyse hiç eksiğim kalmadı, viledama kadar herşey alındı kaydirigubbakcemile3
100 tanemi akannehir :1shok:
Füsuncum ömürlük havlu koymuş anneciğin sana demekki sırnaşık şey
Bi ömür havlu almasan onlar sna yeter balımda dantelli sewiomsun onları ütülemek zor oluyo ya delikafadulden
Ohhh çeyizler serilmş ne war ne yok bakılmış..
Eee neler eksik çeyizinde cnm?
Fazla bişey eksik değildir heralde 100 tane havlu oldğna göre sırnaşık şey
çok güzel hayırlı uğurlu olsun daha bende eksik çoook tur:sinifsinif:
sanırım ooof ama olur hal olur zamanı geldiğinde kaydirigubbakcemile3
1 sene boyunca havlu yıkamıcam şeydacım karar verdim kaydirigubbakcemile3
Valla eksik bişi yok gibi..Bana iç çamaşırı lazım biraz, evdeki eskileri götüremem rezil olurum :roflol: Birde annem pike takımı yaptıracakmış, hani şu kenarlarında dantel filan olur ya..Kullanmayacağım ama kırmak istemiyorum annecimi heves etmiş alsın bakalım..
Hee bide salon takımı lazım, masanın üstüne filan örtmek için..Bide kirli sepeti..
Böyle minik şeyler kaldı canımcım ya guclubacismile
Kızlar size bir konuda fikir danışmak istiyorum..
Şu anda yatak odası takımım yapılıyor, tamamı beyaz lake olacak.. Kapaklarında gri parlak bir çerçeve olacak..
Ben geçen yıl pembe-gül kurusu tonunda- bir yatak örtüsü almıştım..Üzerinde gri pul işlemeleri var..
Sizce gül kurusu bir perde yaptırıp, yere de o tonlarda bir halı alsam ve odayı pembe-beyaz kombinlesem güzel olur mu?
hawlu dedinizde aklıma geldi
benim çeyizlerimde şilede ananemin ewinde malum artık sığmıyor 4 sandık olunca
geçen yaz bi bakayı dedim nerdeyse bir sandık dolusu havlu var oyalı moyalı birde tülbent böle süslü püslü e ben o kadar tülbenti ne yapacam ya yada havluyu dedim anne bu hawluları ewlendiğim gün arabalara bağlarız sen diyo manyakmısın oyalı bide dio bana ne dedim babannemde yapmasaydı o kadar hawluyu dedim danteller manteller falan çıktı annemin emeği ama ben hiç sewmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıcam danteli eskidenmiş dantel modası şimdiki mobilyalar dantellere göre daha spor ve modern...
geçen yaz bi bakayı dedim nerdeyse bir sandık dolusu havlu var oyalı moyalı birde tülbent böle süslü püslü e ben o kadar tülbenti ne yapacam ya yada havluyu dedim anne bu hawluları ewlendiğim gün arabalara bağlarız sen diyo manyakmısın oyalı bide dio bana ne dedim babannemde yapmasaydı o kadar hawluyu dedim danteller manteller falan çıktı annemin emeği ama ben hiç sewmiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa napıcam danteli eskidenmiş dantel modası şimdiki mobilyalar dantellere göre daha spor ve modern...
Şu anda yatak odası takımım yapılıyor, tamamı beyaz lake olacak.. Kapaklarında gri parlak bir çerçeve olacak..
Ben geçen yıl pembe-gül kurusu tonunda- bir yatak örtüsü almıştım..Üzerinde gri pul işlemeleri var..
Sizce gül kurusu bir perde yaptırıp, yere de o tonlarda bir halı alsam ve odayı pembe-beyaz kombinlesem güzel olur mu?[/QUOT
çok boğmazmı cnm ya ???
bence perdeleri halını falan beyaz yap mobılyan beyazsa...cunku o yatak örtüsünü düşün yıkadıgında yada kaldırdıgında sadece perde ve halı kalıcak...
bence beyaz perde ve halı alırsan sadece yatak ortusu canlı renk olursa inan daha gösterişli olur...
sırnaşık şey
Evet o iyi fikir bak topluca yıkarsn 1 yıl sonra delikafadulden
Tabi yeni çamaşır almak lazımm bnm için o iş çok kolay :lepi:
Canım yazık günah ama kullanmıycan bişeyi yaptırtma bence annene güzel bi dille anlat gel mağzadan bnm kullancam bişey seçelim birlikte boşuna ona o kdr para verme kullanamam ben onu anncim de bence Füsuncum..
Evet cnm ufak tefek şeyler kalmış ben dha büyükleri halletcemde ufaklarla uğraşcam snra ya uff geriyo beni bu çeyiz olayı
Sizce gül kurusu bir perde yaptırıp, yere de o tonlarda bir halı alsam ve odayı pembe-beyaz kombinlesem güzel olur mu?
Canım bende seninle aynı durumda ve düşüncedeyim..Ama sakın ben bunları istemiyorum diye almamazlık edip annenin gönlünü kırma..Onlar heves edip alıyorlar, işliyorlar onları..Al evine, sonra evinin civarında durumu olmayan yeni evlenecek kızlara hediye edersin..Hem sevap işlersin, hemde kimseyi kırmamış olursun..Ya da yardım kuruluşları filan var, onlar kermes düzenleyip satıyorlar böyle şeyler..O kuruluşlara bağışlarsın..Ben şahsen bu iki seçeneği değerlendireceğim evlendiğimde..
Kızz Tuğçe Allah seni netmsinnn arabalara ascakmış o havluları olduuuuklava:
Kızım bohça yapcanız dıdısına dıdısına onlara koyar koyar dağtrsın işte hem erkek tarafınında gönlü olur..
Misafirn geldğinde evine onları çıkartırsın günlük kullanmak zorunda değilsinki..
Tülbenltleride öyle koyarsın birer ikişertane ailesinden kişilere yollarsın hediye niyetine hem hoşlarına gider yerimseniben el emeği göz nuru onlar aklinialirimsmile
Yok şeydacım ne dediysem dinletemedim yaptıracakmış, bebişim olduğunda mevlüt yapacakmışız ve onları serecekmişiz..Ne dediysem dinletemedim..Pes ettim, gönlünü kırmaktansa yaptırsın diyorum artık..
Şeydacım sen hızlan biraz tatlım yoksa düğün zamanı maddi açıdan daralırsınız baya CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?