2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Şeydacım aynı şeyi düşünmüşüz tatlım :) Hehh anlatmaya çalıştığım renk ekruydu işte :)) Ekru perde ve halı..Zaten yatak örtüsünde ekru bir şerit geçiyor..

arasının ii olmadığı bi astsubay var orda onun nöbetçi olduğu akşan nişanlımın gece nöbeti varmış o kaldırıyo o gece nöbetçi olduğu için nöbet saati gelen askerleri benimkini gıcıklığına kaldırmamış nöbet saatinin bitimine 5 dakka kala komutan gelmiş uyandırmış tutanak tutmuşlar hemen 7 gün ceza vermişler yaa...senağlama

tamam cnm şileye gittiğimde alıcam patikleriiii:lepi: yollarım cnm

sırnaşık şey
Tamam yavriimm :lepi:

Şeydacım aynı şeyi düşünmüşüz tatlım :) Hehh anlatmaya çalıştığım renk ekruydu işte :)) Ekru perde ve halı..Zaten yatak örtüsünde ekru bir şerit geçiyor..

Hehhh tmm iştee ekru olur hemde çok sewdiğim bi renktr zaten herşeye yakıştırrm öle yaptr cnm opuyorumnanaktan

Evet şeydacım haklısın sen daha önce yazmışsın tatlım :) Çok özür..

Önemli değil balımm ben senden önce davranmışm hehehehe :lepi:

vayy anasını yawakannehir

ulan ne kadar şerefsizler war ya çocukcağız yok yere 7 gün hapse giricek böyle bir sebepten hapsemi atılırya yok anam bizim türk milleti ne yapacağını şaşırdı...üzülme gülüm sayılı gün geçecek allahından bulsun o astsubay şerefsiz...

çok haklısın cnm sana katılıyorum

Haydaaaa çok geçmiş olsun ümmücüm ya Allah bir yerden çıkarır bunun acısı elbet..Neyse 7 gün fazla değilmiş diye avun tatlım, benim tanıdıklarım var ceza alanlar 4-5 ay filan hapis kalanlar vardı..Askerlik söz konusuysa Polyannacılık oynamak lazım..

benim eski rahmetli 15 günde bir diskoya aman hapse girerdi çok fırlama olduğu için 15 aylık askerliğini 17 ayda anca bitirdi ayyy çok kötü günlerdi annesini arıordu ben hapisteyim diye beni arıordu sabıkalıyım ben artık baban seni bana wermes diye dalga geçiordu domuzzzz

Şeydacım tamam öyle yaptırayım seni mi kırcam :)
1 seçenek daha var, duvarı beyaza boyamak..Sizce krem mi kalsın yoksa beyaza boyayayım mı kızlar?

anam cok güldüm hahahaha delikafadulden benimkide zor bittirmişti oda cok fılamadır ha:jeyyar:

Rahmetli derken eski sevgilim demek istiyorsun heralde canım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…