- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.441
kızlaaaar nişanlımla konuştum yarın hapse gönderiolarmış yaaa....mafoldumben
amannnnn neden kızz geçmiş olsun ona disko derler askeriyede sanırım :roflol:
tamam cnm şileye gittiğimde alıcam patikleriiii:lepi: yollarım cnm
Şeydacım aynı şeyi düşünmüşüz tatlım :) Hehh anlatmaya çalıştığım renk ekruydu işte :)) Ekru perde ve halı..Zaten yatak örtüsünde ekru bir şerit geçiyor..
Evet şeydacım haklısın sen daha önce yazmışsın tatlım :) Çok özür..
diskomu hoppala bu askeriyedeki terimlerde bi alem yok mercimeğe karaşimşek diolar,hapsede disko mu way anasına
arasının ii olmadığı bi astsubay var orda onun nöbetçi olduğu akşan nişanlımın gece nöbeti varmış o kaldırıyo o gece nöbetçi olduğu için nöbet saati gelen askerleri benimkini gıcıklığına kaldırmamış nöbet saatinin bitimine 5 dakka kala komutan gelmiş uyandırmış tutanak tutmuşlar hemen 7 gün ceza vermişler yaa...senağlama
arasının ii olmadığı bi astsubay var orda onun nöbetçi olduğu akşan nişanlımın gece nöbeti varmış o kaldırıyo o gece nöbetçi olduğu için nöbet saati gelen askerleri benimkini gıcıklığına kaldırmamış nöbet saatinin bitimine 5 dakka kala komutan gelmiş uyandırmış tutanak tutmuşlar hemen 7 gün ceza vermişler yaa...senağlama
ulan ne kadar şerefsizler war ya çocukcağız yok yere 7 gün hapse giricek böyle bir sebepten hapsemi atılırya yok anam bizim türk milleti ne yapacağını şaşırdı...üzülme gülüm sayılı gün geçecek allahından bulsun o astsubay şerefsiz...
benim eski rahmetli 15 günde bir diskoya aman hapse girerdi çok fırlama olduğu için 15 aylık askerliğini 17 ayda anca bitirdi ayyy çok kötü günlerdi annesini arıordu ben hapisteyim diye beni arıordu sabıkalıyım ben artık baban seni bana wermes diye dalga geçiordu domuzzzz
benim eski rahmetli 15 günde bir diskoya aman hapse girerdi çok fırlama olduğu için 15 aylık askerliğini 17 ayda anca bitirdi ayyy çok kötü günlerdi annesini arıordu ben hapisteyim diye beni arıordu sabıkalıyım ben artık baban seni bana wermes diye dalga geçiordu domuzzzz
Şeydacım tamam öyle yaptırayım seni mi kırcam :)
1 seçenek daha var, duvarı beyaza boyamak..Sizce krem mi kalsın yoksa beyaza boyayayım mı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?