- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.421
yok tatlım annem değil babannem eski kafalı hatun hep işlemiş tülbenti,işlemiş havlu annem moderndir benim ananem bile modern şeyler alıyor böyle organze masa örtüsü pullarla işlenmiş.ama neyse artık kırmam babannemi ewet tatlım dediğin çok mantıklı teşekkür ederim fikrin için.
hahaha napim kız aklıma o an o geldi arabalara asalım dedim anneme...ewet bohça niyetine weririm sağa sola tüşbentleride aynen saol bebem sanada ne bilim kız o kadar havluyu tülbenti görünce şaşırdım aaaaaaaaaa bide patik çıktı kız 60 çift böle süslü püslü adanada patik giymeye gerek kalmıo ki hahahah havası istanbul gibi değil ki neyseeee artık weririz sağa sola
Canım adanada patik giymeye gerk kalmıosa bile koyarsın işte görüntü olur maksat bohçada bişiler olsun görüntü olsunnn milleti gönlü hoş olsun elindekiler çıksın sırnaşık şey
Hakikaten havalar berbat şeydacım..Neyse düzelsin zaten para varsa hepsi 1-2 günde hallolacak şeyler..
Tuğçecim rica ederim canım :)
Kızlarrr ne diyosunuz şimdi pembe perde ve halıdan vazgeçeyim mi?
Ya ben aslında başka yatak örtüsü alacaktım, syah ya da patlıcan moru gibi..Ama sonra düşündüm ki o kadar para vericem ve misafirden misafire yayıcam, çok gereksiz dedim ve vazgeçtim..O yüzden elimdekini kombinlemeye karar verdim..
Hakikaten havalar berbat şeydacım..Neyse düzelsin zaten para varsa hepsi 1-2 günde hallolacak şeyler..
Tuğçecim rica ederim canım :)
Kızlarrr ne diyosunuz şimdi pembe perde ve halıdan vazgeçeyim mi?
Ya ben aslında başka yatak örtüsü alacaktım, syah ya da patlıcan moru gibi..Ama sonra düşündüm ki o kadar para vericem ve misafirden misafire yayıcam, çok gereksiz dedim ve vazgeçtim..O yüzden elimdekini kombinlemeye karar verdim..
sana yollarım kız patik hahahaha hatıram olur kızlar ewer iyi fikir patiklerimi size yollicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aklinialirimsmile
sana yollarım kız patik hahahaha hatıram olur kızlar ewer iyi fikir patiklerimi size yollicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aklinialirimsmile
iyi olur cnm ya bende pek patik yok :roflol: :roflol:
Ayy canlarım çok sağolun değerli fikirleriniz için :1hug:
Aklıma şu da geldi şimdi..Hani duvarlar krem rengi ya..Acaba perde ve halıyı krem mi alsam?:uhm: Krem derken aklınıza koyu bir renk gelmesin tabi.. Kırık beyaz diyeyim daha doğru olur sanırım..Yatak örtümde krem rengi bir şerit var ayrıca..
kızlaaaar nişanlımla konuştum yarın hapse gönderiolarmış yaaa....mafoldumben
Aaa bana yolla ben bayılırım patiğe ayaklarım hep üşür ztn yaz kış farktmes sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?