2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

[/QUOTE]
çok boğmazmı cnm ya ???
bence perdeleri halını falan beyaz yap mobılyan beyazsa...cunku o yatak örtüsünü düşün yıkadıgında yada kaldırdıgında sadece perde ve halı kalıcak...
bence beyaz perde ve halı alırsan sadece yatak ortusu canlı renk olursa inan daha gösterişli olur...[/QUOTE]

Hımm boğar mı diyosun :uhm: Mobilyamın tamamı beyaz..Duvarlarsa krem rengi..Yatak örtüm pembe.. Ayy beyaz halı çok kirlenmez mi sizce?

Canım adanada patik giymeye gerk kalmıosa bile koyarsın işte görüntü olur maksat bohçada bişiler olsun görüntü olsunnn milleti gönlü hoş olsun elindekiler çıksın sırnaşık şey

phenemon

çok boğmazmı cnm ya ???
bence perdeleri halını falan beyaz yap mobılyan beyazsa...cunku o yatak örtüsünü düşün yıkadıgında yada kaldırdıgında sadece perde ve halı kalıcak...
bence beyaz perde ve halı alırsan sadece yatak ortusu canlı renk olursa inan daha gösterişli olur...

Hımm boğar mı diyosun :uhm: Mobilyamın tamamı beyaz..Duvarlarsa krem rengi..Yatak örtüm pembe.. Ayy beyaz halı çok kirlenmez mi sizce?[/QUOTE]

kirlene bilir cnm ama sonuçta iki kişisiniz ne kadar kirlense o kadar kirlenmez yinede karar seninakannehir

çok boğmazmı cnm ya ???
bence beyaz perde ve halı alırsan sadece yatak ortusu canlı renk olursa inan daha gösterişli olur...[/QUOTE]

Hımm boğar mı diyosun :uhm: Mobilyamın tamamı beyaz..Duvarlarsa krem rengi..Yatak örtüm pembe.. Ayy beyaz halı çok kirlenmez mi sizce?[/QUOTE]

Beyaz halı çok kirlenir rahat rahat camını açıp odayı havalandırmaya bile korkarsın valla sırnaşık şey

çok boğmazmı cnm ya ???

kuzum ben düşün yatak odamın herşeyini bembeyaz yapıcam...yatak örtüsünü bile halı malı aksesuar aklına ne geliyorsa...
bence sadece yatak örtün gül kurusu kalsın seydanın dedıgı gıbı başka yatak örtulerı alırsan halı ve perde alakasız kalır tatlım senın tercıhın tabııkı ama fıkrımı söylemek ıstedım sordun dıye kaydirigubbakcemile5

Hakikaten havalar berbat şeydacım..Neyse düzelsin zaten para varsa hepsi 1-2 günde hallolacak şeyler..
Tuğçecim rica ederim canım :)
Kızlarrr ne diyosunuz şimdi pembe perde ve halıdan vazgeçeyim mi?
Ya ben aslında başka yatak örtüsü alacaktım, syah ya da patlıcan moru gibi..Ama sonra düşündüm ki o kadar para vericem ve misafirden misafire yayıcam, çok gereksiz dedim ve vazgeçtim..O yüzden elimdekini kombinlemeye karar verdim..

Canım adanada patik giymeye gerk kalmıosa bile koyarsın işte görüntü olur maksat bohçada bişiler olsun görüntü olsunnn milleti gönlü hoş olsun elindekiler çıksın sırnaşık şey

sana yollarım kız patik hahahaha hatıram olur kızlar ewer iyi fikir patiklerimi size yollicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aklinialirimsmile

Valla cnm ha şmdi almışım ha 1 ay snra yine aynı şekilde ödenicek bi değişiklik olmycak o konuda rahatım Allah'a şükür..
Allah babamın yardımcısı olsun sırnaşık şey
Valla cnm bak bana sorarsan ben derimki perdelerinide halıda ekru al hem beyz kadar kolay kirlenmes kirlensede çok belli olmaz sırnaşık şey
Hemdeeee beyaz gbi herşeye uyan bi renktir ekru weya krem ikisinden brii artk ben senin moblyanıda görmştm onuda düşünrk sölüorum cnm..
Bende almak istemedm öle yatak örtüsü çok ağır olmayan ama klask 1 tane aldm 1 tane günlük aldım bide kayınvalidem sağolsun janjanlı almş bnaa yatak örtüsü dahada almama gerk yok :lepi:

kuşum sen gözünde canlandırmış ve hayalini kurmuşsun nasıl istersen öyle yaptır bence cnm... boshayallersmile

Ayy canlarım çok sağolun değerli fikirleriniz için :1hug:
Aklıma şu da geldi şimdi..Hani duvarlar krem rengi ya..Acaba perde ve halıyı krem mi alsam?:uhm: Krem derken aklınıza koyu bir renk gelmesin tabi.. Kırık beyaz diyeyim daha doğru olur sanırım..Yatak örtümde krem rengi bir şerit var ayrıca..

sana yollarım kız patik hahahaha hatıram olur kızlar ewer iyi fikir patiklerimi size yollicammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aklinialirimsmile

Aaa bana yolla ben bayılırım patiğe ayaklarım hep üşür ztn yaz kış farktmes sırnaşık şey

Füsun ben yazarken yazıosun snra fikirlerimi görmüon ama balım ben o fikri senden önce söledm bikerm :dilcikar:
sırnaşık şey sırnaşık şey

bu havlu meselesi herkez de var sanırım okadar havlu yapacagına annem birazda patik yatırsaydı yawmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…