2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Evet cnm bizde çıkalım düzene sokamıorumki ben ztn bugnde çok az uykuyla duruorum ama hala duruorum kendime kastım var heralde sırnaşık şey
Ayh susadım durun bi su içip gelem yaw

ben daha dişlerimi fırcalayacam yawwwwwwww pofffffffffffffffffffff

Oooooo ben bide daha makyajımı temizlicemmmmmm yaaaaaaaa akannehir

sabah olsun adanalı arasın benı kalk aşkım günaydın diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sen perşembeyi bekleme evet de askerden dönmesinide bekleme gelicek hafta evlenin sırnaşık şey delikafadulden

Oooooo ben bide daha makyajımı temizlicemmmmmm yaaaaaaaa akannehir

Sen perşembeyi bekleme evet de askerden dönmesinide bekleme gelicek hafta evlenin sırnaşık şey delikafadulden

puhahahha koptum kız seydaaaaaaaaaaa buda öle dıo zaten askere gitmesemde tecil ettirsem gene ewlensekde öylemi askere gitsem seneye dio
boshayallersmile çok özledim ya seydam warya ben cok couksuyum böyle nasıl desem böle şımarığımdır biraz benim yanıma ancak onun gibi adam yakışır zaten herkes öyle diyo yanındaki adam ağır olmalı ki seni kaldırsın hahahahaahha esmer ela gözlü offfffffff çok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:sinifsinif:

Aaa canımm sakın öle demesini kbl etme evlenmeden yapsın askerliğini çnkü evliyken asker yolu beklemek çok zor olur senin için..
Hem kendi memleketinde değil adana olucaksın beklersen istnbula gelsen zaten kocan asker pskljn bozuk ailenin her söledği sna batıcak alıncaksın..
Kusenim bekledi çok farklı çok zor alışıosun artk birlkte yaşamaya dio zor gelio dio o 5 ay..
Ne güzel işte birbirinizi dengeliosunz demekki bu çok önemli cnm bide bi erkeğin yanındaki bayanı taşıyabilmeside çok önemli..
Vayy vay vayy övmeleree bakkk aşığım de güzelim doya doya dee hem üzüldüğümz zamanları dibine kadar yaşycak değiliz ya o zamanlar hüngür hüngür ağlıcak değiliz ya mutlu oldğmz zamanlarda da haykıralım gülelim doya doya ama korkuorus yaa huyumz böle bişe olcak nazar değcek büyü bozulcak diye yaşayamıorus bile içimzden geldğince

yok tatlım bende istmeme ewliyken beklemek ama nişanlıyken okey kabulümdür...aynen cnm ben cok acı cektım zamanından esasından nazardan ayrıldık biz eski sewgilimde 15 ay asker beklediğim herifle ama herseyde bı hayır wardır tabbıkı...aynen artık çok korkuyorum nazar degecek diye o yuzden ılıkskımı we mutlu oldugumu cewremdekıınsanlara yansıtmıorum hemen göze gelen bir insanım ben herseye hemen nazar değiyor...dıkkar etmek lazım seydacım sende bende dıkkatlı olmak lazım ne oluyorsa etrfatakı ınsanlar yuzunden oluyor mutlu olmamızı ısteyen ınsanlar yzunden hersey oluyor allah muhafaza.rabbim nazrlardan saklasın

yanlız benım yazılarım kaymaya başlamış hahahahaha kız hade kalk uyuyalım artık bu ınternet mahwedecek bizi yarın dewam ederiz nasılsa işimiz gücümüz yok .nerdeyse herifler kalkacak işe gitmek için biz daha yatmadık bile heheheh hadi kuzum iyi gecelerrrrrrrrr pardon sabahlar rüyanda sewgili kocişini gör tatlım.yarın buralarda ol heeeeeeeeeeeeeeee ona göre mujuuuuu

Zaten 5 aymış cnm sen çeyizinle uğrşırken oda askerliğini yapar Allah'ın iznyle..
Aynen cnm herşeyde bi hayır vardır bak karşına adanalı çıktı sana değer verdğini,seni el üstünde tuttuğunu,mutlu ettğini,evlenilcek bi adam olduğnu sölüosun Allah bozmasın Allah nazarlardan korusun :Saruboceq:
Evet cnm etrafımzda fesat insanlar olabilio herkesi kendimiz gbi sandığmzdan onların nasıl oldğnu göremiorus bazen belkide en büyük hatamız bu olsa gerek fisfisfis
Ne diyelim cnm bizim hakkımızda kim ne düşünüosa Allah ona 2 katını versin hem iyi hem kötü düşüneninde..

Evet cnm yatalım bencede ben hala cin gbiym ne hediye alcamı buldum 3. yılımız için işte sen bütn gün düşün bulama bu saatte bul olaya bak sırnaşık şey
Aklım bu saatte başıma gelio herlde weya göklerden yeni indim delikafadulden
Olurum cnm olurmm burda demir başym ya ben buranın ahahahaha sırnaşık şey
Hadi Tuğçecim Allah rahatlık versin iyi uykular rüyanda adanalı aşkını gör inşallahh :Saruboceq:
Görüşürsss kendine dkkt et Şeniz :a015:

cnm benim benim ya bir önceki mesajında haklısın malum etrafımzıda maalesef fesat insan çokkkkkkkkkkkk mutlu olamayıp başkalarınında mutlu olmasını istemeyen insanlar ömrümüz boyuncada olacaktır...aallah kem gözlerden korusun...
hediye olayına gelince yarın konuşuruz cnm ama sen bulmuşsun ne alacağıı ben sadece içimden geldiği için bir hediye almak istiyorum ne alabilirim diye yarın konuşuruz hemde senin hediyeye bakarız neymiş merak ettim walla......
öptüm tatlışım allah rahatlık wersin güzelim sende ferhatını gör rüyanda cnm...opuyorumnanaktan

Tamam canım konuşuruz yarın..
Belki daha değişik güzel fikirler bulurz..
Eee bide 14 şubat war onuda düşünmen lazım Tuğçecim sırnaşık şey
Saolsnnn cnm sende rüyanda adanalı eniştemizii görrrrrr delikafadulden
Öptümm çokkk tatlı rüyalarr Şeniz :a015:

Hadi kızlar benden size bi güzellik olsun listeyi ekliymm biras moralimz düzelsin opuyorumnanaktan
Benim gördüğümde moralim düzelio açıkcası sizinde öle hissetğinzi düşünüorumm :lepi:

........ opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ......
... :asigim: derinss - 06 Şubat 2010 Cumartesi (Düğün+ Nikah) :asigim: ...

... :asigim: OmrumunSahibi - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün) :asigim: ...

... :asigim: adaer - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Düğün) :asigim: ...

... :asigim: ajikal - 24 Nisan 2010 Cumartesi (Nikah) :asigim: ...

... :asigim: guloom - 08 Mayıs 2010 Cumartesi (Düğün) :asigim: ...

... :asigim: seydaferat - 29 Mayıs 2010 Cumartesi (Nikah) :asigim: ...

... :asigim: phenomen - 05 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün) :asigim: ...

... :asigim: dtes1312 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün) :asigim: ...

... :asigim: sea.1013 - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün) :asigim: ...

... :asigim: dduygusall - 06 Haziran 2010 Pazar (Düğün) :asigim: ...

... :asigim: esra8608 - 12 Haziran 2010 Cumaertesi(Düğün) :asigim: ...

... :asigim: alex83 - 20 Haziran 2010 Pazar (Düğün) :asigim: ...

... :asigim: ndrcn - 26 Haziran 2010 Cumartesi (Nikah+Düğün) :asigim: ...

... :asigim: sakardeniz - 17 Temmuz 2010 Cumartesi(Düğün) :asigim: ...

... :asigim: MELTEMRE - 18 Temmuz 2010 Pazar (Nikah+Düğün) :asigim: ...

... :asigim: elixsir - 19 Eylül 2010 Pazar (Düğün) :asigim: ...

... :asigim: Pelerinli - 3 Ekim 2010 Pazar (Düğün) :asigim: ...

...... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…