- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.721
Valla canım bnm kusen almştı bign onlarda kaldığmda biz sabaha kdr oturup akşama kdr yattımz için onların yatğnda kusenle yatıoduk anamm bu ne yaa yorgan üstümde durmuo verem geldi bna sırnaşık şey
Evet tatlım kimbilir daha neler vardır ama sen seviyosun iyiymiş sende annem gibisin bayılıyo o insanlarla uğraşmaya.Ben anında tartışmaya başlıyorum sabrım yok :)) Dur linki inceliyim hemen..
Tuğçecim dövemiyosun işte ya bazen elin ayağın bağlı oluyo..
Kızlar benim bi arkadaşım anlatmıştı..Özenmiş kırmızı saten bi nevresim almış sermiş gece..Sonraa özel bir anı yaşamaya çalışmışlar ama bizimki habire kaymış :))))))) Mecburen çarşafı çıkarıp atmak zorunda kalmışlar.O yüzden saten nevresim takımı diyince kızcağız otomatikman saydırmaya başlıyodu :)))))
Kızlar benim bi arkadaşım anlatmıştı..Özenmiş kırmızı saten bi nevresim almış sermiş gece..Sonraa özel bir anı yaşamaya çalışmışlar ama bizimki habire kaymış :))))))) Mecburen çarşafı çıkarıp atmak zorunda kalmışlar.O yüzden saten nevresim takımı diyince kızcağız otomatikman saydırmaya başlıyodu :)))))
kesin adanalı bu newresim takımını alır camdan aşşa atar hahahahahahahhaahah koptummmmmmmmmmmmm
Aynen dövemiosun müşteri her zaman haklıdır zihniyeti var bizim insanlarımızda ama ne kadar dengesiz oldklarının farknda değiller..
Sadece keyif olsun diye mağzaları dolaşmam dolaşıosamda elemanları meşgul etmem bakıyorum öyle derim..
İlk zamanlar her dengesz geldiğinde sinirimden ağlıodumm..
Bide en komiği diolarki Nilüfer hanım olsa indirim yapardı (teysem) beni eleman zannediolar bende diormki nilüfer hanım benm teysem we eminolun o bnm yaptğmdan daha az yapardı bunu bile yapmıo..
Gözleri doymuo indirime yaa bedava ver dicekler utanmasalarr..
İşte bende bunu sewiom demekki sırnaşık şey
Sağol tatlım olmazsa internetten sipariş vereyim..
Ayy ben arkadaşıma çok gülmüştüm ya :))))))
Aynen cnm yaa o yüzden hiç saten bişey almadım pamuk saten aldım genelde ımm miss gbi işte opuyorumnanaktan
Nevresimle birlikte senide atarmı nie bunu serdin bna işkencemi yapıosun die onuda bilemiorum Tuğçeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Hala kararlımıısn saten almaktan:uhm: sırnaşık şey sırnaşık şey
Tuğçe şansını fazla zorlama kuşum bence :))))))
Aynennn bana da annen olsa bize daha çeşit çıkarırdı daha çok indirim yapardı bilmem ne bi sürü şey diyolar hatta kızıp almıyolar Çok üzgünüm çoook Teyzenin dükkanı nerde şeydacım?
haha alıcam kız bulunsun ondanda 1 adet hahahahaahahahha
kaydirigubbakcemile3
Yok kız alma boşuna para verme bu nevresim olayına girdimi çıkamıon ztn bi dünya güzel model war hepsinden almak istiosun kullanmıcan bişey yerine kullancan güzel bişey al..
Benim kayınvalidemde saten bişey almş ama yatak örtüsümü nevresimmi tam bilmiorum 1 tane yatak örtüsü almş ekru yada beyazdı tam hatrlayamıorum baya janjanlı bişeydi süslü püslü ztn istemiodumm hiiçççç almam :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?