2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Valla canım bnm kusen almştı bign onlarda kaldığmda biz sabaha kdr oturup akşama kdr yattımz için onların yatğnda kusenle yatıoduk anamm bu ne yaa yorgan üstümde durmuo verem geldi bna sırnaşık şey

kesin adanalı bu newresim takımını alır camdan aşşa atar hahahahahahahhaahah koptummmmmmmmmmmmm

Aynen dövemiosun müşteri her zaman haklıdır zihniyeti var bizim insanlarımızda ama ne kadar dengesiz oldklarının farknda değiller..
Sadece keyif olsun diye mağzaları dolaşmam dolaşıosamda elemanları meşgul etmem bakıyorum öyle derim..
İlk zamanlar her dengesz geldiğinde sinirimden ağlıodumm..
Bide en komiği diolarki Nilüfer hanım olsa indirim yapardı (teysem) beni eleman zannediolar bende diormki nilüfer hanım benm teysem we eminolun o bnm yaptğmdan daha az yapardı bunu bile yapmıo..
Gözleri doymuo indirime yaa bedava ver dicekler utanmasalarr..
İşte bende bunu sewiom demekki sırnaşık şey

wuuuuu hahahahah tamam ben alayım adanalının tepkisini merak ettim hhhahahaha adrenalin iyidir iyidir haha többeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

Aynen cnm yaa o yüzden hiç saten bişey almadım pamuk saten aldım genelde ımm miss gbi işte opuyorumnanaktan

kesin adanalı bu newresim takımını alır camdan aşşa atar hahahahahahahhaahah koptummmmmmmmmmmmm

Nevresimle birlikte senide atarmı nie bunu serdin bna işkencemi yapıosun die onuda bilemiorum Tuğçeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Hala kararlımıısn saten almaktan:uhm: sırnaşık şey sırnaşık şey

Aynennn bana da annen olsa bize daha çeşit çıkarırdı daha çok indirim yapardı bilmem ne bi sürü şey diyolar hatta kızıp almıyolar Çok üzgünüm çoook Teyzenin dükkanı nerde şeydacım?

Sağol tatlım olmazsa internetten sipariş vereyim..
Ayy ben arkadaşıma çok gülmüştüm ya :))))))

Sen bilirsin cnm ama ben birebir gördüm eğer almaya karar verirsen görmeden alıorum falan diye tereddüte düşme çok beğendi ben bak biras daha sitede gezin belki dha güzel bişey gözüne çarpar Füsuncum 50 tl üzerine ücretsiz kargo yazıodu sitede..

haha alıcam kız bulunsun ondanda 1 adet hahahahaahahahha

Tuğçe şansını fazla zorlama kuşum bence :))))))

kaydirigubbakcemile3

Aynennn bana da annen olsa bize daha çeşit çıkarırdı daha çok indirim yapardı bilmem ne bi sürü şey diyolar hatta kızıp almıyolar Çok üzgünüm çoook Teyzenin dükkanı nerde şeydacım?

Avrupa yakasında cnm 500 evlerde..
Biliyomusun orayı?

haha alıcam kız bulunsun ondanda 1 adet hahahahaahahahha

kaydirigubbakcemile3

Yok kız alma boşuna para verme bu nevresim olayına girdimi çıkamıon ztn bi dünya güzel model war hepsinden almak istiosun kullanmıcan bişey yerine kullancan güzel bişey al..
Benim kayınvalidemde saten bişey almş ama yatak örtüsümü nevresimmi tam bilmiorum 1 tane yatak örtüsü almş ekru yada beyazdı tam hatrlayamıorum baya janjanlı bişeydi süslü püslü ztn istemiodumm hiiçççç almam :umursamaz:

500 evlerin bahçeli evlerle bir alakası var mı?
Yolum düşerse bi uğrarım belki senide görürüm diye sormuştum :)

peykı madam kullanışsız almıyım o zaman cnmyerimseniben

Bende 1 tane saten aldım, hatta çeyizime aldığım ilk şey oydu sanırım ,çok iddialı başlamışım :)) O zamanlar kullanışsız olduğunu bilmiyordum tabi..

Şeydacım ben siyah-gri-beyaz olan gibi istiyordum yaaa bak sen buldun bana hemde fiyatı çok uygunnnn ayy bunu hemen almalıyım çok saol tatlımmmm :)

Adana Erkeği brokoli neyin sevmez.
Adana Erkeği kodu mu oturtturur.
Adana Erkeği yangın esnasında kurtaracağı ilk şey mangaldır.
Adana Erkeği bir offff çekse karşıki dağlar yıkılır.
Adana Erkeği bir oturuşta bir büyük rakıyı içer bana mısın demez. (Hele de bir büyük rakıyı 10 Adana Erkeği paylaşmışsa)…
Adana Erkeği hijyen ve gizliliğe önem verir.
Adana Erkeği Boğaz Köprüsü'nde intihar show 'u yapmaz.
Adana Erkeği sporun ve sporcunun dostudur.
Adana Erkeği Bordeaux erkeğine her konuda 100 basar (ınanmayan denesin görsün)…
Adana Erkeği globalleşmeye karşıdır. Küre sözcüğü yanlış anlamalara sebebiyet verir. Bizi bozar…
Adana Erkeği pavyon alemini sevmez. Kompozisyonu tamamlamak için pavyona gider.
Delikanlı olan varsa Adana erkeğinin bulunduğu ortamda bi bayanı rahatsız etsin…
Adana Erkeği dayak yiyeceğini bilse bile her türlü kavgaya karışmaktan çekinmez.
Adana Erkeği, evlenirse tam evlenir.Yani imam muhtar onaylıfalan olaylarIna fazla dalmaz.NikahI kıyan nikah memuruna ise "Gelirsen Ekime gelmezsen ..... kadar" havasI yapar.koptummmmm
Adana Erkeği, haberi uçan kuştan alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…