2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

500 evlerin bahçeli evlerle bir alakası var mı?
Yolum düşerse bi uğrarım belki senide görürüm diye sormuştum :)

Tam bilmiorum cnm ama pek yakın olduklarını zannetmiorm kaydirigubbakcemile3
Canım ben anadolu yakasında oturuorum baya uzağım oraya :çok üzgünüm:
Teysemle aramda denizler war yani sırnaşık şey
Yazları özel günlerde falan yardıma gidiyorum..

Şeydacım ben siyah-gri-beyaz olan gibi istiyordum yaaa bak sen buldun bana hemde fiyatı çok uygunnnn ayy bunu hemen almalıyım çok saol tatlımmmm :)

Canım beğendiklerimi yolladım sna evet fiyatları yatak örtülerinin fyatlarına göre çok uygun bide taç ın ürünleriii o yüzden gönül rahatlğyla alabilrsin bence..
Sitede yatak örtülerine tıkladğnda kampanya yazıodu sanırm ona tıkladım bunlar çktı sırnaşık şey
Kampanyalı olan herşey ilgimi fazlasyla çekio bu ara sırnaşık şey

Ataş bacayı sarmış sende balım yaa bide evet desemmi dion bize bizimi yiyon kızım sen sırnaşık şey

Bunu bi adanalımı yazmş acaba :uhm: sırnaşık şey

Ataş bacayı sarmış sende balım yaa bide evet desemmi dion bize bizimi yiyon kızım sen sırnaşık şey

Bunu bi adanalımı yazmş acaba :uhm: sırnaşık şey

ewet seydam ateş bacayı sarmış bencede yok tatlım sizi yermiyim ben hiç aşkolsun
ewet cnm adanalı bir çocuk yazmış özelliklerini googlede arattım hep aynı şeyler yazıyor...aşık oldum galiba:gitme:

Ayyyyyy çok beğendim bunu yaaa şeydam sen bitanesinnnn tatlımmm :)

Ayy sende bitanesin Füsuncumm Şeniz
Bende çok beğendim onu çok kullanışlı duruoo günlükte kullanılır özel günlerde de kullanılır çok şık gerçekten alkisalkisalkis
Bak 600lerde 700lerde uçmaya gerk yok mağzalara sordunda direk o fiyattakileri çıkartıolar..
Ayy ben sna ne anlatcam bak biz 3 yere girdik bu newresmleri alcamız zmn ilk önce erenköy taraflarında bi mağzaya uğradık kadının çıkarttığı yatak örtülerinin fiyatları uçuyoooooo neyse 3. girdğimz yerden aldık bu yatak örtüsünüde sarevinkini we ilk girdğimz yerle 3. girdğimz yer aynıymış biri ordaki şubesi biri öteki yerdeki şubesymiş işte fark oluo orda da muhtemelen wardır o fakat kadın bize göstermdi klava:

Şeydacım çok geç oldu tatlım ya ben bu saate kadar durdum rekorumu kırdım ben yavaş yavaş müsade isteyeyim..

Şaka yaptım canım ya sırnaşık şey
Galibamı akannehir
Olmuşsun sen olmuşşşşsunnnnnnn delikafadulden sırnaşık şey

Hainnn kadınnnn..Ya hakikaten dediğin gibi en pahalıdan başlıyolar göstermeye..Halbuki biz bizim dükkana gelene öyle yapmıyoruz...

Şeydacım çok geç oldu tatlım ya ben bu saate kadar durdum rekorumu kırdım ben yavaş yavaş müsade isteyeyim..

Evet Füsuncum çok şaşırdım bnde senin bu saate kadar kalmana sırnaşık şey
Tamam cnm görüşürs dikkat et kendine arada uğraa ya özletme kendini delikafadulden
Hadi öptm çok cnm Şeniz
İyi geceler tatlı rüyalar rüyanda sewdiğini görr :a015:

Aşıksıııııınnn dırınırınımmm aşıksınnnnnn dırnırımırımm aşıksıııııınnnn sen aşıksın arkadaaaşşşşşşşşşşşş :))

Hainnn kadınnnn..Ya hakikaten dediğin gibi en pahalıdan başlıyolar göstermeye..Halbuki biz bizim dükkana gelene öyle yapmıyoruz...

Aynen cnm bak bişey dha anlatym sna şimdi orda jumbo satıolardı porslen yemek tkmı olark karaca flnda satıolardı we çok uçuktu jumbonun fiyatı modellerinide beğenmedim istemiorum dedim..
Güral yada Kütahya düşünüorus zaten porslende neyse kadına biz bu markaları düşünüorus ddk kadın bize ne dese beğenirsn "niye o daha ucuz diyemi" dedi kusenimde ddki ne alakası war güralla kütahyayı kötümü biliosunz siz hiçte öle deil fln muhattp oluo kadnla dedimki "ONU TERCİH EDİYORUZ" bu kadar bişey diyemedi salakmı ne senin ne haddine benm neyi aldığmı eleştrmen bu kadar cahil bi kadındı işte lmaz: :umursamaz:

Şaka yaptım canım ya sırnaşık şey
Galibamı akannehir
Olmuşsun sen olmuşşşşsunnnnnnn delikafadulden sırnaşık şey

eheheehheh oldum bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeboshayallersmile
kız seyda bızde yatsakmı yaaaaaaaaaaaaa duzene sokalım kendımızı ne dersın uykumuzu almamız lazım....
fusuncum ıyı geceler bebem memnun oldum tanıstıgımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evett yaa saat 4 olmuş neredeyse :) Tamam canım uğrarım inş çok öpüyprum iyigeceler..Rüyanızda sevdiklerinizi görün sizde inş :)

Aynen cnm dükkana gelenlere öle yapmıorus bizde valla zaten ben direk soruorum ne kdrlık bişey düşünüosunz diye boshayallersmile

hahahahah
cok guldum yaaaaaaaaaa bu gece allah hepınızı guldursun......
perşembeyiiiiii sellerrrrrrrrr aldıııııııııııııııı mahleyi dumannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn(malum adana perşembe geliyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…