- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.741
500 evlerin bahçeli evlerle bir alakası var mı?
Yolum düşerse bi uğrarım belki senide görürüm diye sormuştum :)
Şeydacım ben siyah-gri-beyaz olan gibi istiyordum yaaa bak sen buldun bana hemde fiyatı çok uygunnnn ayy bunu hemen almalıyım çok saol tatlımmmm :)
Adana Erkeği brokoli neyin sevmez.
Adana Erkeği kodu mu oturtturur.
Adana Erkeği yangın esnasında kurtaracağı ilk şey mangaldır.
Adana Erkeği bir offff çekse karşıki dağlar yıkılır.
Adana Erkeği bir oturuşta bir büyük rakıyı içer bana mısın demez. (Hele de bir büyük rakıyı 10 Adana Erkeği paylaşmışsa)…
Adana Erkeği hijyen ve gizliliğe önem verir.
Adana Erkeği Boğaz Köprüsü'nde intihar show 'u yapmaz.
Adana Erkeği sporun ve sporcunun dostudur.
Adana Erkeği Bordeaux erkeğine her konuda 100 basar (İnanmayan denesin görsün)…
Adana Erkeği globalleşmeye karşıdır. Küre sözcüğü yanlış anlamalara sebebiyet verir. Bizi bozar…
Adana Erkeği pavyon alemini sevmez. Kompozisyonu tamamlamak için pavyona gider.
Delikanlı olan varsa Adana erkeğinin bulunduğu ortamda bi bayanı rahatsız etsin…
Adana Erkeği dayak yiyeceğini bilse bile her türlü kavgaya karışmaktan çekinmez.
Adana Erkeği, evlenirse tam evlenir.Yani imam muhtar onaylıfalan olaylarIna fazla dalmaz.NikahI kıyan nikah memuruna ise "Gelirsen Ekime gelmezsen ..... kadar" havasI yapar.koptummmmm
Adana Erkeği, haberi uçan kuştan alır.
Ataş bacayı sarmış sende balım yaa bide evet desemmi dion bize bizimi yiyon kızım sen sırnaşık şey
Bunu bi adanalımı yazmş acaba :uhm: sırnaşık şey
Bende şeydaya katılıyorum tuğçecim sen kararını vermişsin bile hadi hayırlısı :)
Ayyyyyy çok beğendim bunu yaaa şeydam sen bitanesinnnn tatlımmm :)
ewet seydam ateş bacayı sarmış bencede yok tatlım sizi yermiyim ben hiç aşkolsun
ewet cnm adanalı bir çocuk yazmış özelliklerini googlede arattım hep aynı şeyler yazıyor...aşık oldum galiba:gitme:
Şeydacım çok geç oldu tatlım ya ben bu saate kadar durdum rekorumu kırdım ben yavaş yavaş müsade isteyeyim..
Hainnn kadınnnn..Ya hakikaten dediğin gibi en pahalıdan başlıyolar göstermeye..Halbuki biz bizim dükkana gelene öyle yapmıyoruz...
Şaka yaptım canım ya sırnaşık şey
Galibamı akannehir
Olmuşsun sen olmuşşşşsunnnnnnn delikafadulden sırnaşık şey
Aşıksıııııınnn dırınırınımmm aşıksınnnnnn dırnırımırımm aşıksıııııınnnn sen aşıksın arkadaaaşşşşşşşşşşşş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?