2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Serapcımm hoşgeldin cnmmm..

Allah korusun kızz sewdüceğiinn ısıtır seni merk etme kaydirigubbakcemile3

Denizim sna sölemiştm ya odandan havuza giriorusun öle bi otel war diye buldum bak link ekliorum resimlerine bak mükemmel bi tesis ama fiyatları çok yüksek yaz sezonunda özellikle..
Hee senin dedğin herkesn kendi havuzysa öle bi otel dha duymadm sırnaşık şey

CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT&SPA - BELEK | Etstur ile Tatil.

Neymş kargon :kedi:

hani dün gece sizle konuşurken maç takım muhabbeti oldu ya hatırlıormusun ???
bugün duruşmadan çıkarken kartal yuvası gördüm dedi daldım içeri hemen dedi...
beşiktaşın beyaz yeni sezon bayan için formasını almış,atkı eldiven seti,beşiktaşın bayan kazağı,beşiktaşın bilekliği,birde beşiktaşın beyaz kapşonlu sweetini almış dedim ewimizde bir kartal yuvası mağazası açarım bendekilerle dedim adam bir alem ya...sabah ben uyurken aradı aşkım kalk kargon war al dedi bi gittim kargocu kız bu sizin dedi kocaman poşet yerler kayıyor ben bu poşeti nasul ewe götürrcem diye düşünürken bi yandanda kargonun poşetini açtım baktım bjk kartal yuvasının poşeti çıktı benim gözler açıldı hemen
:1shok: neyse ewe geldim aradım teşekkür ettimdur daha diyo bunlar ne ki diyor kafamçokkarıştı

soğuktan ölen tek gelin olmıcaksın kuşum merak etme bende varım bura akannehir titriyorum adeta:sinifsinif: h.g bu aradaa.s.:sm_cool:

Ayy 12 günüm kaldı benim ya,düzelir mi ki hava eyvahedigeldismile
hoşbulduk canım

Serapcımm hoşgeldin cnmmm..

Allah korusun kızz sewdüceğiinn ısıtır seni merk etme kaydirigubbakcemile3

Isıtırda o bile yetmez valla,korkunç bir soğuk var ya..
düğün derdine hasta olucaz sevgilimle..
mok vardı mayıs'ta evlensem :mymeka:
Hoşbulduk bu arada Şeyda'cım

h.g bebem ben iyiyim sen nasılsın denizcimopuyorumnanaktan a.s.

hb cnm iyiym bnde zemuszemus

Hoşgeldin Denzimm..
Kızlar ben hemen geliorm beni özleyn anacummm kaydirigubbakcemile3

saol seydamm teşkkr edrim kaydirigubbakcemile5
kız bn geldim sen gidion çabuk gel tatlım bnm olumunekankayizsmile

walla bu akşamdan itibaren kar gidiyor diyodu dün tw de ammaaaaaaaaaa bu istanbulun karısına güwen olmadığı gibi hawasınada güwen olmuyor maaaaaaaaaaaaaaaaaaalesef...

walla bu akşamdan itibaren kar gidiyor diyodu dün tw de ammaaaaaaaaaa bu istanbulun karısına güwen olmadığı gibi hawasınada güwen olmuyor maaaaaaaaaaaaaaaaaaalesef...

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol:

bizim burda düğün salonu war annemle dün alışwerişe gidiyorduk bi tane gelin arabası geldi yollar buz tutmuş nasıl kayıyor warya neyse gelin arabadan indi sen iner inmez ayağı bi kaydı yapıştı yere damatta etrafında kızı arıyor yere baksa görcek kızı kız çok fena düştü gelinliği çamur oldu warya çok üzüldüm ama ya talihsizlik işte...

Vayy bee,hep böyle gider inşallah..
şanslı kızsın tuğçe'cim

kışın bile standart oda kişi başı 170 tl,yaz fiyatını düşünemiyorum bile..

oooooo adanalıda hızlı çıktı heeee kaydirigubbakcemile3

para gakaydirigubbakcemile3ni sanırsam tuğçecm :lepi:

serapcm hg güzelim
kaydirigubbakcemile5

cnm sen balksrn havasını unttun sanırsam burda bi gün 4 mevsim yaşıorz kaydirigubbakcemile3
sen merak etme o gün açıcak yerimseniben

hay aksi beeee yazık vallahi üzüldüm şimdi:çok üzgünüm::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…