- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.821
ellerim hiç ısınmıyor yaaaaaaaaaaaaa ne yapıyorsunuz bakalım gelincikler şeydam nerde yahu ???
nasılsınız yavrukuşlar..?
hava nasıl soğuk yahu..
donarak ölen tek gelin olacağım yeminle..
bu havada açık havada fotoğraf çektireceğim,gelinlikle düşünebiliyor musunuz..?
eldivensiz bile gezemiyorum yaa akannehir
ben geldimmmmmmmmm zemuszemus
slm güzel gelinler nasılsınz bakalım opuyorumnanaktan
Neymş kargon :kedi:
ben geldimmmmmmmmm zemuszemus
slm güzel gelinler nasılsınz bakalım opuyorumnanaktan
soğuktan ölen tek gelin olmıcaksın kuşum merak etme bende varım bura akannehir titriyorum adeta:sinifsinif: h.g bu aradaa.s.:sm_cool:
Serapcımm hoşgeldin cnmmm..
Allah korusun kızz sewdüceğiinn ısıtır seni merk etme kaydirigubbakcemile3
Burdayımmm Tuğçemm balayı muh. yapıorus Ferhtla fenalık geldi bi türlü anlaşamıorus sırnaşık şey
Ayy 12 günüm kaldı benim ya,düzelir mi ki hava eyvahedigeldismile
hoşbulduk canım
anam anam ne kalmış ki yavrum cok az günün kalmıs hayırlısı düzelir tabi heö düzelmesede düğününde kar yağar ayyy ne güzellguclubacismilesırnaşık şey
h.g bebem ben iyiyim sen nasılsın denizcimopuyorumnanaktan a.s.
Denizim sna sölemiştm ya odandan havuza giriorusun öle bi otel war diye buldum bak link ekliorum resimlerine bak mükemmel bi tesis ama fiyatları çok yüksek yaz sezonunda özellikle..
Hee senin dedğin herkesn kendi havuzysa öle bi otel dha duymadm sırnaşık şey
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT&SPA - BELEK | Etstur ile Tatil.
Hoşgeldin Denzimm..
Kızlar ben hemen geliorm beni özleyn anacummm kaydirigubbakcemile3
walla bu akşamdan itibaren kar gidiyor diyodu dün tw de ammaaaaaaaaaa bu istanbulun karısına güwen olmadığı gibi hawasınada güwen olmuyor maaaaaaaaaaaaaaaaaaalesef...
hani dün gece sizle konuşurken maç takım muhabbeti oldu ya hatırlıormusun ???
bugün duruşmadan çıkarken kartal yuvası gördüm dedi daldım içeri hemen dedi...
beşiktaşın beyaz yeni sezon bayan için formasını almış,atkı eldiven seti,beşiktaşın bayan kazağı,beşiktaşın bilekliği,birde beşiktaşın beyaz kapşonlu sweetini almış dedim ewimizde bir kartal yuvası mağazası açarım bendekilerle dedim adam bir alem ya...sabah ben uyurken aradı aşkım kalk kargon war al dedi bi gittim kargocu kız bu sizin dedi kocaman poşet yerler kayıyor ben bu poşeti nasul ewe götürrcem diye düşünürken bi yandanda kargonun poşetini açtım baktım bjk kartal yuvasının poşeti çıktı benim gözler açıldı hemen
:1shok: neyse ewe geldim aradım teşekkür ettimdur daha diyo bunlar ne ki diyor kafamçokkarıştı
Denizim sna sölemiştm ya odandan havuza giriorusun öle bi otel war diye buldum bak link ekliorum resimlerine bak mükemmel bi tesis ama fiyatları çok yüksek yaz sezonunda özellikle..
Hee senin dedğin herkesn kendi havuzysa öle bi otel dha duymadm sırnaşık şey
CORNELIA DIAMOND GOLF RESORT&SPA - BELEK | Etstur ile Tatil.
hani dün gece sizle konuşurken maç takım muhabbeti oldu ya hatırlıormusun ???
bugün duruşmadan çıkarken kartal yuvası gördüm dedi daldım içeri hemen dedi...
beşiktaşın beyaz yeni sezon bayan için formasını almış,atkı eldiven seti,beşiktaşın bayan kazağı,beşiktaşın bilekliği,birde beşiktaşın beyaz kapşonlu sweetini almış dedim ewimizde bir kartal yuvası mağazası açarım bendekilerle dedim adam bir alem ya...sabah ben uyurken aradı aşkım kalk kargon war al dedi bi gittim kargocu kız bu sizin dedi kocaman poşet yerler kayıyor ben bu poşeti nasul ewe götürrcem diye düşünürken bi yandanda kargonun poşetini açtım baktım bjk kartal yuvasının poşeti çıktı benim gözler açıldı hemen
:1shok: neyse ewe geldim aradım teşekkür ettimdur daha diyo bunlar ne ki diyor kafamçokkarıştı
Ayy 12 günüm kaldı benim ya,düzelir mi ki hava eyvahedigeldismile
hoşbulduk canım
Isıtırda o bile yetmez valla,korkunç bir soğuk var ya..
düğün derdine hasta olucaz sevgilimle..
mok vardı mayıs'ta evlensem :mymeka:
Hoşbulduk bu arada Şeyda'cım
bizim burda düğün salonu war annemle dün alışwerişe gidiyorduk bi tane gelin arabası geldi yollar buz tutmuş nasıl kayıyor warya neyse gelin arabadan indi sen iner inmez ayağı bi kaydı yapıştı yere damatta etrafında kızı arıyor yere baksa görcek kızı kız çok fena düştü gelinliği çamur oldu warya çok üzüldüm ama ya talihsizlik işte...
emmacım bilmemki para durumunu boşwer alsın kime alacak ki başka hahahahaha çok fenayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?