- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #12.861
ay bu meşhur adanalı tuti casn canın mıŞeniz
Hı hı ultra herşey dahil değil cnm başka yerlerede bakıorum ets yi arycam istedğm otellerde erken rezrwsyon yaplmıomş gidip bi konuşmak lazım Ferhat halledelim dio..
cnm hani gömlek kravat bide kol düğmesi 3 'ü bir arada olanlar var onlardan alblrsn istresn tabi :lepi:
kaydirigubbakcemile3
Kızlarr bende Temmuzda evleniyorum Allah ın izniyle Fethiye ölüdenizi düşünüyoruz balayı için ama daha kesin değil bakalımkaydirigubbakcemile
adanlı eniştemze hediye cnm :teytey:
Sağol canımcımboshayallersmilea.s. hoş geldin hayırlı olsun cnmolumunekankayizsmile
canım hangi markada war öyle bir şey biliyorsan söylermisin netten bakıyorumda onada bakayım...boshayallersmile
Kızlarr bende Temmuzda evleniyorum Allah ın izniyle Fethiye ölüdenizi düşünüyoruz balayı için ama daha kesin değil bakalımkaydirigubbakcemile
cnm damat tween bide kığlı da vardı görmştm geçen sene şuanda da vardır heralde kaydirigubbakcemile5
hyrlı olsun lady hg opuyorumnanaktan
bizim burda düğün salonu war annemle dün alışwerişe gidiyorduk bi tane gelin arabası geldi yollar buz tutmuş nasıl kayıyor warya neyse gelin arabadan indi sen iner inmez ayağı bi kaydı yapıştı yere damatta etrafında kızı arıyor yere baksa görcek kızı kız çok fena düştü gelinliği çamur oldu warya çok üzüldüm ama ya talihsizlik işte...
serapcm hg güzelim
kaydirigubbakcemile5
cnm sen balksrn havasını unttun sanırsam burda bi gün 4 mevsim yaşıorz kaydirigubbakcemile3
sen merak etme o gün açıcak yerimseniben
Ayy tam düğün üstü okumasaydım keşke bunu ,,,
böhüüüüüü
Hoşbulduk Deniz'cim özledim seni..
Ya haklısın aslında,birdne açabilir,birdne kapatabilir..
ama tv'de izledim şubat 15'e kadar mevsim normallerinin altında olacakmış hava,böhüüüüüüüüüüüüüü
misafirimiz vardelikafadulden
nerde kısss can canımkaydirigubbakcemile
OOO Hemşerim evet izmirliyimopuyorumnanaktanizmirdemisindelikafadulden
herkes istanbulda yaşasın izmir buldumkaydirigubbakcemile
adın ne neresindesin düğün nerdedelikafadulden
kuzu gitmiş:kedi:
OOO Hemşerim evet izmirliyimopuyorumnanaktan
Sorma canım düğün nerede bilmiyorum daha her hafta sonu düğün yerlerini dolaşıp duruyoruz bi karar veremedik kır düğünü olucak şimdilik Bordo Yeşil gibi ama daha kesin karar vermedikkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?