2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Kızlarr bende Temmuzda evleniyorum Allah ın izniyle Fethiye ölüdenizi düşünüyoruz balayı için ama daha kesin değil bakalımkaydirigubbakcemile

canım hangi markada war öyle bir şey biliyorsan söylermisin netten bakıyorumda onada bakayım...boshayallersmile

cnm damat tween bide kığlı da vardı görmştm geçen sene şuanda da vardır heralde kaydirigubbakcemile5

Kızlarr bende Temmuzda evleniyorum Allah ın izniyle Fethiye ölüdenizi düşünüyoruz balayı için ama daha kesin değil bakalımkaydirigubbakcemile

hyrlı olsun lady hg opuyorumnanaktan

Ayy tam düğün üstü okumasaydım keşke bunu ,,,
böhüüüüüü

serapcm hg güzelim
kaydirigubbakcemile5

cnm sen balksrn havasını unttun sanırsam burda bi gün 4 mevsim yaşıorz kaydirigubbakcemile3
sen merak etme o gün açıcak yerimseniben

Hoşbulduk Deniz'cim özledim seni..

Ya haklısın aslında,birdne açabilir,birdne kapatabilir..
ama tv'de izledim şubat 15'e kadar mevsim normallerinin altında olacakmış hava,böhüüüüüüüüüüüüüü

izmirdemisindelikafadulden

herkes istanbulda yaşasın izmir buldumkaydirigubbakcemile

adın ne neresindesin düğün nerdedelikafadulden

saolsn serapcm bnde sizi özledim opuyorumnanaktan

hadi yaaa arada bnde gümlüyrm o zmn desene cnm bnm laelaelaelaelae

Tuğçeeeee,gömlek alacaksın madem.
kişiye özel gömlek al,adı yazsın marka yerinde ve göğsünde de isminin başharfleri olsun.
bunu yapan firmalar var,fiyatta yüksek değil..
güzel bir hediye olur bence..??

izmirdemisindelikafadulden

herkes istanbulda yaşasın izmir buldumkaydirigubbakcemile

adın ne neresindesin düğün nerdedelikafadulden
OOO Hemşerim evet izmirliyimopuyorumnanaktan
Sorma canım düğün nerede bilmiyorum daha her hafta sonu düğün yerlerini dolaşıp duruyoruz bi karar veremedik kır düğünü olucak şimdilik Bordo Yeşil gibi ama daha kesin karar vermedikkafamçokkarıştı

bayılırım kır düğünlerine izmir li güzeller:sm_cool::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…