2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Kız senin adanalı aşmış iyice kendiniii
İyi günlerde kullan cicişlerini cnmmm Şeniz

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Kız senin adanalı aşmış iyice kendiniii
İyi günlerde kullan cicişlerini cnmmm Şeniz

ay sorma şeydam dedim ki sen böyle şimdiden har wurup harman sawurursan işimiz zor dedim bana merak etme seni üzecek bişey yapmam dedi sen rahat ol dedi...:bbo:

seydammm

otel harika olsun pahalıda olsa eger aşkımda begnrse gderiz 1 kere olck balayı di mi tam anlmıyla olsun :jeyyar:

takviminde çok güzl olmş tatlım Şeniz

Serappp 12gnün kalmışş düşünme bunları ısıtır askın ısıtır çokta güzel yeter size o ısııı canımmmmmmm Şeniz

cnm ya antalya-kemer yada antalya-belek buralar süperrrr bence buralara götürsün ferhat tam balayı için gidilecek yerler...

Canım antalya istiorus ztn büyük ihtimallede kemer olucak ama bakalım hayrlısı bi otelde anlaşabilsek hehehe sırnaşık şey

hb cnm iyiym bnde zemuszemus

saol seydamm teşkkr edrim kaydirigubbakcemile5
kız bn geldim sen gidion çabuk gel tatlım bnm olumunekankayizsmile

Geldim Denizim geldm Şeniz

Vayy bee,hep böyle gider inşallah..
şanslı kızsın tuğçe'cim

kışın bile standart oda kişi başı 170 tl,yaz fiyatını düşünemiyorum bile..

Evet Serap ya çok pahalı geçen yaz ailemle gidicemz zamanda bu otele gözümü dikmiştm ztn sırnaşık şey

bende ona alıcam şimdi..
kızla size bir şey danışmak istiyorum biliyorsunuz benimki avukat ona bir gömlek alıyım diyorum sizce olurmu çünkü gömlekleri çok sewiyor...
CADIARZU

Evet cnm gömlek sewiosa çokta güzel olur ztn sen alcaksın beğenir her halukrda..

ay sorma şeydam dedim ki sen böyle şimdiden har wurup harman sawurursan işimiz zor dedim bana merak etme seni üzecek bişey yapmam dedi sen rahat ol dedi...:bbo:

Adanalı uçmuşşş sırnaşık şey

seydammm

otel harika olsun pahalıda olsa eger aşkımda begnrse gderiz 1 kere olck balayı di mi tam anlmıyla olsun :jeyyar:

takviminde çok güzl olmş tatlım Şeniz

Denizim ewet çok güzel 1 kere yaşycas dibine kdr uçmalyzdaaa o kdr da değil cnm yazınki fiyatları baya uçuk oluo çnkü ordan biliorum..
Ayy saol cnmm sabah yaptm uyumadn önce :lepi:

olsun seydammm bn aşkımla konuşymda oda isterse sorun yok zaten :dance:

olsun seydammm bn aşkımla konuşymda oda isterse sorun yok zaten :dance:

Sen aşkınla konuşta bi cnm sırnaşık şey
Bide burayı tercih etmememin sebebi fiyattan sonra o kdr para weriosun ultra herşey dahil değil herşey dahil sdce tesis mükemmel die pokunu çıkartmşlar sırnaşık şey

hmmm herşey dahil deil demk seydamm bilmiorum zaten kesin bişey düşünmdk yurtdışı falanda olr demşti aşkım bakalım kısmet Şeniz

hmmm herşey dahil deil demk seydamm bilmiorum zaten kesin bişey düşünmdk yurtdışı falanda olr demşti aşkım bakalım kısmet Şeniz

Hı hı ultra herşey dahil değil cnm başka yerlerede bakıorum ets yi arycam istedğm otellerde erken rezrwsyon yaplmıomş gidip bi konuşmak lazım Ferhat halledelim dio..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…