- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #13.101
Yaa şeydacım inat ettim bir kaşık bile atmadım ağzıma denizcime söz verdim :)
Gül die söledim zati yavrim..
Hadi kızlar karar verdinzmi sewgilier gnnde ne alcanız?
Su karısı sennkide gelio o zmn sen ne alcan söle bakem?
su gacisi gül die seni şimdi bi deşifre edrim allll bakk isimini sölicmmmmmmm :roflol:
sevgililer günün de gelio nasipse:sm_cool:
ama bişey almıcam hediye parasını uygun bi yerde çatır çatır yicezşakkıdı
delikafadulden
bi yandan ağlıyorum bi yandan gülüyorum ikisini yapan smile bulamadım:1no2::gitme:
lan sölemeeeee deşifre olucam:roflol::roflol:
KIZLAR KIZLAR ŞEYDAMIN AKLIMA SOKMASIYLA DOĞAN FİKİR YENİ BİR NİK
NE DERSİNİZ PERİLİKTEN TERFİ EDİCEMdelikafadulden
sevgililer günün de gelio nasipse:sm_cool:
ama bişey almıcam hediye parasını uygun bi yerde çatır çatır yicezşakkıdı
Yaa şeydacım inat ettim bir kaşık bile atmadım ağzıma denizcime söz verdim :)
şaka delü şaka tamam hadi sna yeni nik bulak :roflol:bekar ama aslında evli hatta bebişli sırnaşık şey
Kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler iyi muhabbetler..
:roflol::roflol: deliii karı:roflol:
bebek mebek yok:roflol: senarist akudine sölücem seni hamdi alkana şikayet etsin sette
kötü yazıcı:roflol:
Hmm sen bilrsin cnm..
İyi yaptın Füsucum
Kızlar size bişe anlatymm hadi içimden geldii şimdi bgn aşkımla bulşcas arkdşnda kalmıştı bi akrabamzla eminönüne geççes oda bizi ordan alcak Ferhatn arkdşylada o sıra bnm akrabam çıkıodu Ferht çiçek almaz bana sewmes öle elinde taşımayı sewmiomş beyfendi o zmna kdrda hiç çiçek almamıştı bikere koparmştı küstğüm için o kdr yani sırnaşık şey
Neyse kadkydeys akrabamla vapura binces bilirsinz bidnya çiçekci war orda aklıma cinlik geldi gel kız ddm bunlar bize çiçek almıo biz onlara alalım utansınlar.
Başta da derizki 2 yakışıklı verdi kbl ettk kudurrlar..
Tabi kadkyde millet tip tip bakıo bu iki sap kız çiçeklerle napıo die sırnaşık şey
Neyse bindik vapura geçtk karşya arabada bizi bekliolardı bindik arbaya elimizde çiçekleri görünce bunlar :1shok: böle bakıo..
Neyse onlar ne ddiler 2 yakışıklı verdi ddk nası yani ne saçmalıosunz sizde kbl mü ettinz fln dio bağrınıolar..
Şaka şaka size aldık ddk verdk çiçekleri anamm onlarda bize gül almışlarr karşılıklı çiçekleştik ama görmeniz lazım koptm gülmekten sırnaşık şey
lan şeydaa neden öle hmmm dedin hediye mi al demek istedin:roflol:
hediye dediniz akluma geldi ben bizim adanalıya alacağım hediye ile kendime diz üstü bir çizme alayım günler daralmadı ya elbet alaırım bir hediyekaydirigubbakcemile3
delikafadulden ağlamıom sustum şimdidelikafaduldenula ne kaaaaaaaaaaaa fenasınız...
hahah şeyda koptum anlattığın şeye
su musun perimisin
inmisin cinmisin
melekmisin şeytanmısın
ewlimisin bekarmısın
çocuklumusun-çocuksuzmusun
neye ağlıyon deliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benimde bu ay çok saçma bir adet dönemim oldu iskiyle alakalı heraldeeee
kız phenemon nereye daha karpuz kesecektik ama önce şu nutellayı yemen lazım kaydirigubbakcemile3
hediye dediniz akluma geldi ben bizim adanalıya alacağım hediye ile kendime diz üstü bir çizme alayım günler daralmadı ya elbet alaırım bir hediyekaydirigubbakcemile3
ii gecelr füsncm görşrz opuyorumnanaktan
amn begenme gıcık gaci delikafadulden[/B
:lepi:
huhuh men geldim sefalar getirdimmm
huhuh men geldim sefalar getirdimmm
Aynen yavriimm al demek istedim büyk bişe almana gerk yok mesela şey yaptrabilrsn bardğn üzerine ikinziin resmni bastırp hedye edebilrsin hem güzel olur hem ucuz..
Ben 2 tane yaptrdğm için bidaha yaptıramam :dilcikar:[/FON
Allah seni kahretmesin emi kızım herife hedye alcam dion kendine çizme çıkardın şmdi al adama hedye ne kaldı şurda 14 şubata sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?