2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

bişey olmaz ye 3 dilim yeeeeeeeeee
en fazla 4 kg alırsın sonra weririsin ye sen boşver can boğazdan gelirmiş...heriflerin eline et gelsin napacaklar kemik torbasıbı sallaaaaaaa ye ye sen hahahaha
kaydirigubbakcemile5

kendimiz kandırmayalım arkadşlarında aklını bulandırmylım tuğçecm erkekler eti sever ama yağı sevmezler heraldeee delikafadulden

arka sıradakiler sua aralar cnm ara ara gidiyorum çekimlereguclubacismileşakkıdı

Hangi rolde oynuon?

La ne ka çenebazsınız iki dk boş bırakmaya gelmio dır dır dır nutellalar fln bu durun ya sırnaşık şey
Maşallah bizim herflere bişe oldu arka arkaya arıolar herlde önce tuğçe snra ben snra akudunu ohhh sıradakiiiiiiiiiii :lepi:
[/QUOTE]

sıra bnde seydammm delikafadulden

kaynttık kaynattıkkk :roflol:

Superisi biz seninlede henüz tanışmadık tatlım..Ben füsun kocaeliden, ingilizce öğretmeniyim..Senin adın ne?

Hee halt etmişler onlar engel olamazlar bikerem çoktan oldk bile çnkü :dilcikar:
Ayy nasıl canın çekti şmdi yiycen miden şişcek tatlı tatlı snra su iççen iice şişcen git bi kaşık ye canının çekmesi geçer ekmee fln sürme böle soğut kendni ben istedimi bi güzel soğutuorum yemeklerden kendimi çnkü midemi kolaycacık bulandırabiliorum sırnaşık şey
Allahtn kusmuorum delikafadulden

La su karısı ortamı germe bunalıma bağlamaa dua et ağlaman geliosada ağla tutma içinde yoksa hiiçç rahatlayamazsın..

Füsuncum bu su denen karı deşifre olmamak için sölemes adını sanını sna muhtemelen özelden söleyebilr herkese özelden sölüo ama teşfre olmaması lazmmş la ne anlamı kaldı o zmn tüm kkya özel msj at olsun bitsin sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

deli güldürdün beni:roflol::çok üzgünüm::roflol::roflol::roflol:

Sucum tamam işte adet dönemin gecikmiş ondan böylesin hadi canlan şimdi..ınternetten bir-iki komik video filan izle..

Gül die söledim zati yavrim..
Hadi kızlar karar verdinzmi sewgilier gnnde ne alcanız?
Su karısı sennkide gelio o zmn sen ne alcan söle bakem?

sevgililer günün de gelio nasipse:sm_cool:
ama bişey almıcam hediye parasını uygun bi yerde çatır çatır yicezşakkıdı

Sucum tamam işte adet dönemin gecikmiş ondan böylesin hadi canlan şimdi..İnternetten bir-iki komik video filan izle..

senağlamasırnaşık şey

bi gülüyorum bi ağlıyorum:1rolleyes: ya gelsin şu rahat edim-tatlicadiarzu-
ay canım sağol ya dur bakayım komik videoalara:hulya:
bu arada kızlar doru dio adımı burda yazmıyorumdelikafadulden

sen öğretmenmisin ne güzel bende okulu bırakan öğrencisırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…