2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ayy ben zaten tontişim denizcim :roflol: Yaaa bu iştahıma noldu benim kapanmak bilmiyo yaa kaydirigubbakcemile3

sen oyuna gelme füsncm yemmeeee guclubacismile

su perisi kalk kız sür yeeeeeeeeeeeeeeee
nutella party si werioruz yemeyen şişmanlasın hahahahaha

tuti bu laf bana mı sinir :dilcikar:

su perisi kalk kız sür yeeeeeeeeeeeeeeee
nutella party si werioruz yemeyen şişmanlasın hahahahaha

HALLEY YEDİM AMA O BİLE DONMUŞsırnaşık şey

denizzzzzzz hayırrrr yemedimmmm yaaaazemuszemus
uff napimm çok konuşuyosunuz çenebaz karılardelikafadulden

var nutellam ama sürmem nevsime hakim olmalıyım dermişiiiiiiiiiiiim hemen sürmeye gidiyorum o manzarayı görün ce bennn......:bbo:cokacimcoook.

hayde koş hemennnnnnnnnn sür kaydirigubbakcemile3

sen oyuna gelme füsncm yemmeeee guclubacismile

tuti bu laf bana mı sinir :dilcikar:

aşkolsun kuzu sana olurmu hiç hepimizeboshayallersmile

ay benimde aksine muzurluğum üstündeeeeeeeeeeeeeeeee yaramazlık yapasım warrrrrrrrrrrrrrrrrrr böle etrafa saldırasım war adanalıyı arayıp kawgamı çıkarsam acepkaydirigubbakcemile2

AKUDİNİ ne dizisi nan hangi dizikafamçokkarıştı

arka sıradakiler sua aralar cnm ara ara gidiyorum çekimlereguclubacismileşakkıdı[/QUOTE]

Hangi rolde oynuon?

La ne ka çenebazsınız iki dk boş bırakmaya gelmio dır dır dır nutellalar fln bu durun ya sırnaşık şey
Maşallah bizim herflere bişe oldu arka arkaya arıolar herlde önce tuğçe snra ben snra akudunu ohhh sıradakiiiiiiiiiii :lepi:

ay benimde aksine muzurluğum üstündeeeeeeeeeeeeeeeee yaramazlık yapasım warrrrrrrrrrrrrrrrrrr böle etrafa saldırasım war adanalıyı arayıp kawgamı çıkarsam acepkaydirigubbakcemile2

Saçmalamaa klava:
Muhbbt edios işte rahat dur kawga fln etme sakın heeeee adamı zıvanadan çıkartma sonra dicek delimdir nedir durup duurrken kawga çıkarıo hatun die sırnaşık şey sırnaşık şey

Ayyy 1 dilimden bişi olmaz dimi kızlarrrr :)))))))
Denizzzzzzzzzz tut beniiiiiiiiii canımmmmmmmm :))))))

füsncm hayr yemcksn ftfen yerimseniben

denizzzzzzz hayırrrr yemedimmmm yaaaazemuszemus
uff napimm çok konuşuyosunuz çenebaz karılardelikafadulden

iyi hade yrttn cnm lülülülülülü

oohhh sefammm olsun bugnde bnm çenm düştüüü :roflol:

Enişteler bizim kanka olmamızı istemiyo heralde şeydacım :)))))
Ya nutella muhabbeti var yyememek için zor tutuyorum kendimi..Ayy nasıl çekti canım var yaaa..
Tuğçe girme kanıma kızz zaten 5 kilo fazlam var 4 kilo daha alırsam nolur benim halim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…