2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

anam sonyaaaaaaaaaaaaaaaaa yok ben başkasıyla karıştırdım sanırım ama maaşallah güzelmişsin tatlım allah sewdiğine bağışlasın cnm

DENİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ömrümü yedinnnnn:roflol: evliiiiyi koymasa ölücekkkkk:roflol:
lan aside var da bu superisi ecrin le tuana gibi oldu herkeste var:roflol:

La sen sorunlumusun anlamıonmu sana eski nickne dön dedik daha ne deşifre edip eşelion konuyu dönceksen dön dönmiceksen başka bişe yapma eice kafa karıştırma ya bu kalsın yada ASİ2222 yap kararını wer sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Sonya,hangi dizide oynuyorudn sen ..?
Çok hoşmuşsun bu arada..
Adanalı da oynatsalarıd keşke seni,annesi rus babası türk bir kızı oynayan oyuncu yerine :)

Hoşbulduk Denizimmmmm.
Şeyda kuzusunun sesi çıkmıyor,ne yapıyor ki,
balayı için Ferhat'a çemkiriyor muhtemelen -tatlicadiarzu-

delikafadulden

deniz kaırısıİ sonda değil lan sonyasırnaşık şey

DENİZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

ömrümü yedinnnnn:roflol: evliiiiyi koymasa ölücekkkkk:roflol:
lan aside var da bu superisi ecrin le tuana gibi oldu herkeste var:roflol:

yaaa yanlş yazmışım olabilir ne yapak :roflol:

ne yapym evlsin işteeeeeeeeeeeeeeee sırnaşık şey

ii iki dakikada harcdn seydammm aşkollll :roflol:

len ezel koy bari olmadı yaprak dökümü yok oda olmaz dersen mahallenin muhtarları cıx oda olmaz dersen samanyolu ne kadar dizi warsa hesini nick olarak kullan cnm
:mymeka: dalga mı geçion hıh :dilcikar:

hahaha fıstıkkkkk forman nerde:roflol:
canım kız valla gözler süper

Son düzenleyen: Moderatör:
len ezel koy bari olmadı yaprak dökümü yok oda olmaz dersen mahallenin muhtarları cıx oda olmaz dersen samanyolu ne kadar dizi warsa hesini nick olarak kullan cnm

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Koptum Tuğçe yaaaaaaaaaaaaaaaa aşk-ı memnuyu sölememişsin yeawrummm ımm canım ailemde warrrr oooo bu karı beğenemio bişe :umursamaz:

wayyyyyy peri hanım meğer başka yerlerdede sürtüomuş....
hahahaha nede olsa peri ordan oraya uçuyorrrrr...ula superisi bence nickini asi2222 yap şeydanın dediği gibi yada asi9333 hahahahahahaha

ulaa bi bizim topictesin bi burdaa :umursamaz:
bide nick bulun dion nerde bulcazdaa sana yazcaz :mymeka:

İnanamıorum kusenciğim bu su karısı bi orda bi burdamı lan topic topic gezionmu bulmuoz sna nick fln nicksz kalda gör gnünü sırnaşık şey

ulaa bi bizim topictesin bi burdaa :umursamaz:
bide nick bulun dion nerde bulcazdaa sana yazcaz :mymeka:

her yere yetiyorum:kedi:
tamam tamam vericem 2222 yapmıcam bi kerem anket açmadım fikir topluom:dilcikar:

İnanamıorum kusenciğim bu su karısı bi orda bi burdamı lan topic topic gezionmu bulmuoz sna nick fln nicksz kalda gör gnünü sırnaşık şey
:roflol: lannnnnn biri asker topiği biri düğün topiği ikiside lazım ne yapammirmirmirmir

wayyyyyy peri hanım meğer başka yerlerdede sürtüomuş....
hahahaha nede olsa peri ordan oraya uçuyorrrrr...ula superisi bence nickini asi2222 yap şeydanın dediği gibi yada asi9333 hahahahahahaha

:dilcikar::dilcikar:

ii iki dakikada harcdn seydammm aşkollll :roflol:

Seni harcarmyım yavrim ben ya lmaz:
Ama sende soruma cwp wermedin isminizi anlamını yazın ddik size dimi bilionz ztn fln demeden bidaha soru sorarsam görün siz günüzü :dilcikar:

Şeyda bebişim,senin sesin azıcık çıkmayınca merak ediyorum.
hep bir aksiyon yap istiyorum
:))

Bunlara yaranılmıoki Serapcımmm bidaha bunlara soru fln sormıcam bitek sna sorcm sen cwp werion bna Şeniz
Sanada özelden sorcm ama delikafadulden

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Koptum Tuğçe yaaaaaaaaaaaaaaaa aşk-ı memnuyu sölememişsin yeawrummm ımm canım ailemde warrrr oooo bu karı beğenemio bişe :umursamaz:

ha bak onları unutmuşum hay aksi kapalıçarşı war bide hahah
aaaaaaaaaa buldum turkish delight yap su perisi nickinidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…