2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

benim adanalı bu siteyi görse hacklenir kesin burası bilmiyorumkismile
aman eklemeyinnnnnnnnnnnnnnn uyuz gacılar

benim adanalı bu siteyi görse hacklenir kesin burası bilmiyorumkismile
aman eklemeyinnnnnnnnnnnnnnn uyuz gacılar

Yavrim bnm avatarda da profilde de resmim war ekliceklerim bunlardan farklı olmıcak gözüküo ztn orda da diğerleri eklesi sıradakiiiiiiiiii meselaaa Serapcım sen eklee çok merk ediorum seniiiiiiiiiiiii :lepi:

kızzlar şöle diyim ben türküm sadece annem rus elh... müslümanımda ve sadece güzellik açısından benzerim ruslara anneme benziyorumkaydirigubbakcemile2 su periiiim bebem benim alıntı ettin ya silersinmi onuolumunekankayizsmile

Bu ne leynnnnnnnnnnnnn karışık kuruşuk olmuşsunuz

Sokakta konuşsanız demek kimse bir şey anlamayacak

Sırayla konuşun leynnn alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

tamam canım sur hemen siliyorumolumunekankayizsmile

rusçada pek bilmem ve hiç rusyaya gitmedimmm annemde evlendikten sonra gitmedi babamla

Yavrim bnm avatarda da profilde de resmim war ekliceklerim bunlardan farklı olmıcak gözüküo ztn orda da diğerleri eklesi sıradakiiiiiiiiii meselaaa Serapcım sen eklee çok merk ediorum seniiiiiiiiiiiii :lepi:

tamam şeydacım serap eklesin ama ses wermiyor baksana boshayallersmile

Serappppppppppp sen bizi tınlamıonmu yaa daha dğrusu beni resim ekleee merk ediorum seni aklinialirimsmile

rusçada pek bilmem ve hiç rusyaya gitmedimmm annemde evlendikten sonra gitmedi babamla

alkisalkisalkis

benim babamda yunanistanlı bebem ama müslüman arada gidip gelir yunanistana.
ben birazcık biliyom yunancaaklinialirimsmile

alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…