- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #13.181
her yere yetiyorum:kedi:
tamam tamam vericem 2222 yapmıcam bi kerem anket açmadım fikir topluom:dilcikar:
Seni harcarmyım yavrim ben yalmaz:
Ama sende soruma cwp wermedin isminizi anlamını yazın ddik size dimi bilionz ztn fln demeden bidaha soru sorarsam görün siz günüzü :dilcikar:
Bunlara yaranılmıoki Serapcımmm bidaha bunlara soru fln sormıcam bitek sna sorcm sen cwp werion bna Şeniz
Sanada özelden sorcm ama delikafadulden
Lan manyak karı çocuğuna isimmi arıon snki alt tarafı nickni değiştrcen eskisini yapki kafa karışmasın ddk sna sen bidha deiştrmek için nick arıon bari hiç deiştrme eskisini yapmıcaksan sırnaşık şey
her yere yetiyorum:kedi:
tamam tamam vericem 2222 yapmıcam bi kerem anket açmadım fikir topluom:dilcikar:
mersiii denizim sen bendende güzelsindirrkaydirigubbakcemile3
Seni harcarmyım yavrim ben yalmaz:
Ama sende soruma cwp wermedin isminizi anlamını yazın ddik size dimi bilionz ztn fln demeden bidaha soru sorarsam görün siz günüzü :dilcikar:
bnmki bildğin denizzzz seydammm dha ne olsun tuzlu tuzlu ohhhhh en mavisindennn kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaaaaaaaaaa ne kaaaaaa uyuzsunuz herkes benimle sonyayı gördü bizde sizi görelimmmmmmmmmmmmm hanımlar hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pamuk eller resimlere
:kedi:
yaaaaaaaaaaaaaaaaa ne kaaaaaa uyuzsunuz herkes benimle sonyayı gördü bizde sizi görelimmmmmmmmmmmmm hanımlar hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pamuk eller resimlere
bisde sana söledk topicde ei değil veya ei bile demedin yeavruum
lan akudunuuuuu ne güzelsinn sen:icecream:
kız seni tüm türkiye görüo tvde senin adam burayımı kıskanıo:tomato:
şu dizidekiş halini çok merak ettim ya en son ne zman oynadın:bbo:
Ben merk ettiklerimi gördüm en çok Serap ilgi alanımda şuanda o resim eklesin aklinialirimsmile
Şu su karısı eklemice için hiç sölemiorum onuda merk ediorm aslnda :umursamaz:
laaa kızlar elbet silinirmi bunlar nasıl yapcam yaw:sinifsinif:
sonya seni gördük bebem kaldır resmini sen sewgilin yakalamadan sırabu hatunlarda
:roflol::roflol: eklemem bendelikafadulden
editlicen kuzuolumunekankayizsmile
epey oldu cnm yaa nasıl silerim bu resmi ondan değil nete resim koymam yasak :bbo:
Ne sorsan cevaplarım ben bebişim aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?