2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

selam kızlarrr ben de 31 temmuz'da dünyaevine giriyorum inşalla:teytey: ama nikahımız bu ay içinde olacak fakat karar veremiyorum bu bir formalite nikahı,ama ben yine de tören yapmak istiyorum.ne dersiniz?

Son düzenleme:
selam kizlarrr
5 sene bir beraberlikten sonra nihayettt muradima eriyorummm bende evleniyoummmmmmmmmm... birzamanlar kadinlar kulübnde dert yanarken hic aklima gelmezdiki birgün bende evleniyorumm kelimesini kullanacagimi.. ayyy cokk mutlyumm..:asigim: darisi tüm sevenlerin basina..
bazilari bilir burda benim hikayeyi :) babam vermicekti ama sonunda olduu..ayy 23 temmuzda bende askimla evleniyorummm...Şeniz:teytey::teytey::teytey:

selam kızlar kısra bakmayın.. Gıremıyorum ıŞ nedenıyle

sıze haber verıcem dıye sÖz vermıŞtım..

Balayı dÜŞÜnÜyorsanız tatıl ıÇın bu gÜn ıtıbarıyle erken rez baŞladı..

Ben Çıkıyorm sanırım gıremem tekrar.. Malum erken rezar. YoĞunluĞu var...

Sıze ıyı sohbetler

Tebrik ederim güzelim mutluluğunuz daim olsun alkisalkisalkis

selam kızlarrr ben de 31 temmuz'da dünyaevine giriyorum inşalla:teytey: ama nikahımız bu ay içinde olacak fakat karar veremiyorum bu bir formalite nikahı,ama ben yine de tören yapmak istiyorum.ne dersiniz?

Bence öyle formalite de olsa kokteyl türü bir şey yapın

Çünkü benim gittiğim nikahlarda sanki öylesine bir günmüş gibi davranıyordu insanlar

Fön çektirip takım elbise giyen gelinleri pek beğenmiyorum.

Oysaki o an daha unutulmaz olmalı zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…