- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #13.641
oooo sen benden önce evleniyosun
üff zaman geçmiyooo
selam 2010 gelinleri :))
slm hatige sabah albüme bakarken nişan resimlerini gördüm güzeldi pembiş pembiş
elbisene yaptığım yorum sadec e önü ve arkası kapalı geldi niye acaba dedim
teşekkür ederim cnm.. :)) benim fikrimdi nişanlık V model istedim hatta ben çizdim gibi bişi.. gelinlik straplez olacağı için tamamen farklı olmasını istedim..gelinlik üzerinden planlar yaptım ikisi çok farklı olsun istedim.. açıkçası hiç düşünmedim kapalı veya açık :))
zemuszemus
anladım yok model güzedi de önü biraz daha aşağıdan gelebilirdi ve askıları biraz daha ince olabilirdi güzeldi ama
sen ne güzel önce gelinliğin modelini düşünmüşün ben nişan kıyafeti diktirirken gelinliği düşünmemiştim istediğim şekilde diktirdim gelinlik seçerken çok zorlandım nişan kıyafetimin modelinden di bütün gelinlikler :))
ama sonunda gelinliğinde modeli seçtim ve verdim dikiliyo :))
hadi bakalım hayırlısı olsun seçmişsin dikiliyo bile heee :)) benim daha var düğüne ama deli gibi bakıyorum modellere :)) ne zaman düğün??
verdim verdim ne yapıyım baktım deli olcam çok sorun yapmıştım bir türlü bulamıyodum model nette bakıyodum hep aynı şeyler birgün öyle moda evlerinde bakarken tasadüf bi yere girdik ve orda beyendim verdim bende ne yapıyım sende öyle yap buralardan bakma moda evlerini gez- gör -giyy. giyince model farklı oluyo
nisan 17 düğünüm
evet tatlım doğru sölüyosun ben netten bakarak fikir ediniyorum sadece yoksa giyince çok farklı duruyo beğendiğin modeller bile bunu nişan elbisesi bakarken anladım.. yoksa Fatih zaten benim mekan ve bakıyorum sık sık modallere :))opuyorumnanaktan 17 nisan hadi hayırlısı :))
sağol herkes için hayırlısı olsun
sen fatih tarafındamısın ben nişan kıyafeti için gittim ama bulamadan geldim
kadıköy tarafınada bi bak derim
2010 da evleniyorumm D: yani bu yaz: D : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?