2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

slm hatige sabah albüme bakarken nişan resimlerini gördüm güzeldi pembiş pembiş
elbisene yaptığım yorum sadec e önü ve arkası kapalı geldi niye acaba dedim

teşekkür ederim cnm.. :)) benim fikrimdi nişanlık V model istedim hatta ben çizdim gibi bişi.. gelinlik straplez olacağı için tamamen farklı olmasını istedim..gelinlik üzerinden planlar yaptım ikisi çok farklı olsun istedim.. açıkçası hiç düşünmedim kapalı veya açık :))

zemuszemus

anladım yok model güzedi de önü biraz daha aşağıdan gelebilirdi ve askıları biraz daha ince olabilirdi güzeldi ama
sen ne güzel önce gelinliğin modelini düşünmüşün ben nişan kıyafeti diktirirken gelinliği düşünmemiştim istediğim şekilde diktirdim gelinlik seçerken çok zorlandım nişan kıyafetimin modelinden di bütün gelinlikler :))
ama sonunda gelinliğinde modeli seçtim ve verdim dikiliyo :))

hadi bakalım hayırlısı olsun seçmişsin dikiliyo bile heee :)) benim daha var düğüne ama deli gibi bakıyorum modellere :)) ne zaman düğün??

hadi bakalım hayırlısı olsun seçmişsin dikiliyo bile heee :)) benim daha var düğüne ama deli gibi bakıyorum modellere :)) ne zaman düğün??

verdim verdim ne yapıyım baktım deli olcam çok sorun yapmıştım bir türlü bulamıyodum model nette bakıyodum hep aynı şeyler birgün öyle moda evlerinde bakarken tasadüf bi yere girdik ve orda beyendim verdim bende ne yapıyım sende öyle yap buralardan bakma moda evlerini gez- gör -giyy. giyince model farklı oluyo
nisan 17 düğünüm

evet tatlım doğru sölüyosun ben netten bakarak fikir ediniyorum sadece yoksa giyince çok farklı duruyo beğendiğin modeller bile bunu nişan elbisesi bakarken anladım.. yoksa Fatih zaten benim mekan ve bakıyorum sık sık modallere :))opuyorumnanaktan 17 nisan hadi hayırlısı :))

sağol herkes için hayırlısı olsun
sen fatih tarafındamısın ben nişan kıyafeti için gittim ama bulamadan geldim
kadıköy tarafınada bi bak derim

sağol herkes için hayırlısı olsun
sen fatih tarafındamısın ben nişan kıyafeti için gittim ama bulamadan geldim
kadıköy tarafınada bi bak derim

Fatih tarafındayım evet ama Kadıköy ve Bakırköy tarafına da bakmayı düşünüyorum birkaç arkadaşta önerdi :)) opuyorumnanaktan

Kızlar ben de bu yaz evleniyorum,yen, üye oldum siteye:)
Sayfaların tamamını okuyamadım,ne yapıyorsunuz,ne durumdasınız.
Ben de yavaş yavaş heyecan tırmanıyorrr:)

selam kızlar nabersiniz bakiyimmmm

bugün itibariyle tam 4 ay var düğünüme artık geri sayım başladı çok heycanlıyım yahuuu

slm hayırlısı olsun.gerı saymak cok kotu ya sanki gecmıyo gıbı gelıyo bı yandanda super bı duygu dusununce heycandan kıvranıyo ınsan tabı.:):)bende yeni üyelerdenım :) sözüm olucak ayın 20 sınde söz 2 ay sonra nişan hepsi bıtsın ıstıyorum bıran önce dugunumu beklemek istıyorum.çabuk gecer zaman inş.cok zor ya

yok canım hiç kandırmayalım birbirimizi hiiiç zaman geçmiyooo kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinnn

yaaa 2010 yazı gelinleri neredesiniz yahuuu
yoksa gelin olmaktan vaz mı geçtinizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…