2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Off Of kızlar ya pazar günü bi düğün yerine daha baktık fena değil güzeldi fiyatta fena değil tam dedim bulduk bi çıktık tam karşısında kocaman mezarlık var bu ne ya dedim tezata bak korkunçtumafoldumben

Benmkide boşver kır düğününü önce nikah ardından da çok yakınlarımızla güzel bir yerde yemek yeriz diyor yaa iyice aklım karıştı:bbo:

evet canım :1hug:
çeyiz diziyorum onu al bunu al ya senin nasıl gidiyor bakalım...
gelinlik için ne yaptın...? sen..

Hımmm anladım hayırlı olsun şimdiden biz kır düğünü düşünüyoduk ama sanırım vazgeçicez nikah ardından yakımlara yemek olucak bakalım tam karar veremedik...

teşekkürler canım anlıyorum farklılık peşindesiniz..
farklı olucak yane öylemi..
seninde hayırlı ugurlu olsun canım..

laydm ben kır düğünü istedim kısmet olmadı o yüzden dedim ki eğer sevdiğin kır düğünü istiyosa klasik bi düğün salonunda evlenmektense kır düğünüyle evlenmek daha güzel olur ama kendi isteğin sonuçta ben karışamam

neslsah gelinlik araştırıyorum ama öle bi yere giderken yolumun üzerine düşerse girip bakıyorum denemiyorum göz gezdirip fiyat öğreniyorum geniş çaplı bi araştırma yapamadım daha

diktirip kiralıyacaksın dimi canım bende henüz hiç denemedim senin gibiyim ama mart ayını geçme derim ben...bir modaevine sordum haziransa eger mart ayı geçmemeliymiş..haberin olsun..
malum provalarda olcak...

yok canım diktirmicem
nişanlığımı diktirdim şanssız olaylar yaşadım cesaretim kırıldı hazır bi model beğenip kiralamayı düşünüyorum evet canım öle diyolar ama diktirmiceğim için mayısa kadar bakabilirim :)

Evet canım istediğim gibi dikemediler başka nişanlık giymek zorunda kaldım ama olsun napalım kısmet

Evet var daha zamanım

hade hayırlısı bakim ama hiç belli olmaz belki modaevlerini gezerken sana güven veren biri çıkar karşına belli mi olur... sonuçta hazırda begenmiş olsan...senin bedenine göre yeniden dikerler sanırım..
çünkü sana özel bişey o canım..yerimseniben

bende varımm.bnmkide mayıs ayında olacak. İstanbula yeni geldiğim için pek bi yerler bilmiyorum.bindallı alıcam fakat nerede satılıyor bilmiyorum. özellikle avrupa yakasında bildiğiniz yerleri yazabilirmisiniz... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…