2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

anladım canım tanıdık olunca pek strese girmezsiniz...ona göre inat etme git gelli işler zaten.

olanları sayınca daha kısa sürüyo bayanssulusmile
sadece elektronik mutfak eşyalarım var( blender seti,düdüklü tencere,teflon tencere 3 boy,teflon tava 3 boy,çelik tencere 3 boy, düdklü tencere,yemek takımı çatal bıçak bunlar misafir.bide ütü var.
başka hiiiiççç bir şey yokkk bilmiyorumkismile

ee bende de aynı büyük olarak sadece bulaşık makınamı aldım..
digerlerini evlenmeye yakın alcaz işte peşin veya taksit..

tv ve buzdolabını aldırdım ona..oturma odasını yemek odasını aldı yatak odası bana ait be beyaz eşylar ama geri kalanı alcaz birlikte işte ya canım

tv ve buzdolabını aldırdım ona..oturma odasını yemek odasını aldı yatak odası bana ait be beyaz eşylar ama geri kalanı alcaz birlikte işte ya canım

Bizdede bulaşık makinesini set üstü ben aldım . Oturma odası ve yatak odasını kız tarafı yapar. O da diğer tv buzdolabı çamaşır makinesi salon v.s alıcak ..benneyaptımki

bizde biraz farklı galiba ,mutfak eşyalarını yani tencere tava falan gibi,bulaşık makinesini ocakfırın adı herneyse,bide yatak odasını kız tarafı yapar.diğer A dan Z ye herşeyi erkek tarafı yapar.

evet bizde zaten konuşmadık daha ama onlarında öyleymiş adetleri.ama bizimkiler diyoki çok yük olmayalım bizde destek olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…