2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Lindadrk,baktığın yer çok güzel de acaba polis akraba mı olmalı

yoksa konu komşu da sayılır mı çok mu cingözüm ne aklinialirimsmile

oleeeyyy gelinliğimi beğendim çok içime sindi size de provaya gittiğimde fotografını gösteriririm

AMA Bı SORUNUM VAR

çeyizimde herşeyi aldım sayılır ama ama ama baharatlık????

evet gülüyorsunuz şuan biliyorum ama dert oldu bana :}

porselenler var çiçekli böcekli öyle istemiyorum camlı mıknatıslı falan var ama onlarda da baharatın isimleri yazmıyor ki bu da yemek yaparken falan bi anlık dalgınlıkla yanlış baharat kullanmaya neden olabiliyor baharatların kokusu da birbirine karışabiliyor o yüzden HEM ŞIK HEM DE ÜZERıNDE NANE, KEKıK VS YAZAN BAHARAT TAKIMI ARIYORUM,öneriniz var mı istanbuldayım gözünüze çarpan bi baharatlık var mı benim istediğim gibi?

uzun bir aradan sonra aranızdayım ama düğün tarihim belli oldu da geldim...19.06.2010kaydirigubbakcemile5

Günaydın Gelinler zemuszemus
Gelin Gelinnnn Daha çokk Gelinnn opuyorumnanaktan

Dün pek yazamadım kıslar, malum p.tesi yoğunluğu.C.tesi gelinlikçimle görüştüm ayyy kadında bir çene var maşallah.etkilenmemek mümkün değil.Nişanlım bana çok konuşuyosun derdi bunu görünce çıkıp öptü beni opuyorumnanaktan sevgilim sen hiç konuşmuyosun dedi zemuszemus

Kadın ilk deneme yapmıyomuş benimle konuşması ve beni tanıması gerekiyomuşki karakterişmi yansıtan bir gelinlik olsunmuş
Saime abla diyorum artık çünkü 2 saat kadınla oturup muhabbet ettik.Sonunda anlaştık inşallah harika bir şey çıkaracak. Çünkü kafa yapılarımız çok uydu.

Günaydın kıslar :)

gelinliğimi sipariş ettim haftasonu...:)
nikah işlemleri hallletim dün... saglık raporunu hemen vermediler..bugün alıcaz..yarında gün alcaz..nisan ayına..

Umarım gönlünüze göre olur herşey kıslarrrrr opuyorumnanaktan evett hadi anlat bakalım nasıl bişey gelinlikinnnbilmiyorumkismile

sağolun kıslar darısı size...
çok eğlenceliydi yaa ..çok keyifliydi nişanlımla gittim ben oo görcek diye ayaklarım titredi yaaa :)
cumartesi fatihe gittim hamni övüyorladı ya ay hiç tavsiye etmem fatihi ben fikir olsun diye gittim zaten piyasaya bakım dedim.gelinlik çarşısına gittim ilgi sıfır..siz siz olun modaevinden şaşmayın....
ben aylarca bakmıştım netten sonra kendime model belirlemiştim..sonra ayşe firidin sitesini çok begenmitim tabi gelinlikleride...aklımda hep oraya gitmek vardır..ve gittim bize çok uzaktı ama ben kafama koydugumu yaparım..hep :) ve siparişimiverdim kızlar...düğünden sonra koyucam buraya merak etmeyin...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…