2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

:) ilahi kıslar...
ay şunu söyliyim size benim aklımda hep bembeyaz bir gelinlik vardı ama hiç denemek gibi olmuyor..ben
açıktenliyim bembeyaz çiğ dururmuş, bu yüzden modaevleri teninize göre fikir veriyor söyliyim size..
kemik kirlibeyaz bunlar normal beyazdan daha asil duruyormuş saç renginize ve ten renginize göre alınçç

aynen tatlımmm
saime ablada bana öyle söyledi. Bana bu hafta c.tesi giydirme yapacak.
bende açık tenliyim, asla beyaz yapmam sana dedi bayanssulusmile

ama tatlımm bende şu sorun var onuda söyledim saime ablaya,gülmekten öldüü kaydirigubbakcemile3
ben her sene tatil öncesi mutlaka solaryuma giderim,çünkü açık tenli olduğum için direk güneş ışığı ne kadar dikkat edersem edeyim beni domates gibi kırmızı birşey yapıyo.ama önceden 10 seans solaryuma gidince harika bronz tene sahip oluyorum üstelik 3 ay idare ediyo kaydirigubbakcemile3

aynen bende öyle olurum..ama solaryum zararlı yaa..onla ugraşamamki bu telaş içinde..
hem teni bırak saçta önemli canım ben sarışınım röfleli saçlar gördün ya öyle işte.

solaryum sürekli ve uzun dakikalar kalırsan zararlı şekerim araştırdım ben.röfleli saçlar çok zor oluyo,ben her rengi denedim,ama kendi rengim kumral en sonunda kendi rengimde karar kıldım.2 yıldır kumralım harika valla çok rahat ettim

ama ben vazgeçmem her rengi denesemde vazgçemem sarıdan..herkesde böyle yakıştırıyor en çok..böyle benimsendim...çoçuklugumda da sarışındım ...işte

sana yakışan ve kendini mutlu hissettiğin önemli tatlım zaten.
ama hem bronz hemde röfleli saçla gelinlik başka bir güzel durur sankimmm bayanssulusmile

günaydıınnlarrr
ohh ohh hadi maşallah hemşerimm.darısı başımıza. zor oldumu ? nasıl yaptınız ?sırasıyla paylaşırmısın bizimle. mesela ,yani önce nikah dairesinemi gittiniz yoksa sağlık raporumu?

sağol tatlım;
öncelikle mahalle muhtarının yanına gittik..bizim nerelere gitmemiz gerektiğini söylemesi için..
muhtardan ikametgah aldık..
nufüs müdürlüğünden nufüs kayır örneği aldık ücretsiz oo
sonra bağlı bulundugumuz sağlık müdürlügünden tahlil yaptırdık..sağlık raporu almak için..
kan verdik.. röntgen çekindik o kadar tanıdık vasıtasıyla ücret vermedik yine :)))
sağlık raporu hemen verilmiyormuş..ertesi gün aldık..
o da tamam oldu..ve nikak sarayına gönderdiler bizi gün almak için gittik...
5 adet resim verdik..iki imza attık..50 tl evlilik cüzdanına verdik..
hepsi bu kadar canım..

olması gerekenler;
1 ikinizde kimlik fotokopisi
2 ikinizde nufus kayıt örnegi
3 ikinizde ikametgahı
4 5 adet resim nikah dairesine..(muhtara verilen resim hariç orayada 2 tane gider)
5 ikinizde sağlık raporu

sadece bunlar...

para verende var vermeyende var..aslında parasız sadece evlilik cüzdanı paralı olması gerek..
bu sitede okudum para verende var vermeyende...bağlı oldugun yere görede degişir..
sağlık raporu paralı mesela..

çok komik yaaa, bizimkilerin bahçelievler piramit var bilirsin belki orda kıyılıyo nikahlar.
Orda tanıdıkları varmış daha doğrusu belediye başkanını çok yakın tanıyan kişi bunların tanıdığıymış,illaki nikah orda kıyılacak,illaki belediye başkanı kıyacak diye tutturdular,bende yunuz emrede olsun istiyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…