2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

[/B]
Canım bencede vişneçürüğü benim salonum mor gri olucak inş. O tonlarda koltuk takımı görürsen banada atarmısın fotosunu ??bilmiyorumkismile

kızlar ben bu kahvaltı takımını yarın alıcam güzelmi sizce.benm çok hoşuma gitti.

çok alaca bulaca canım ya renk çok hoş ama modeli pek begenmedim ben..
güzel deseni belli olan bişey alsan bence daha iyi
hatta schafer sitesine igr bakbence
ben schafer aldım lale deseni..:)

kızlar bende önceden kahvaltı takımı almayı düşüüyordum vazgeçtim bir sürü ıvırtı zıvırtı var. ben renkli tabaklardan alıp takım olusturacaum zevkime göre ozaman alternatif olarak baska şeyler içnde kullanabilirim.ben çalısıyorum pratik ve az yer kaplayan seyler daha çok işimi görür diye düşünüyorum.

ben uzak kaldım canlarım.
yaa bende kahvaltı takımını düz renk ama her bir tabak ayrı canlı bir renk alıcam ve öyle takım oluşturucam.misafir içinde sade spor bir takım oluşturucam.benim evimde öyle hiçbirşey allı güllü morlu vaya taşlı tuşlu şatafatlı olmayacak.gayet spor olacak herşey.hatta hobi odamız olacak oraya puf şeklinde yer minderleri varya onlardan koyucaz kitaplarımız bilgisayarlarımız falan orda olacak.

bide süpürge diyodunuzzzzzz
banada süpürge söyleyin ama ben toz torbasız istiyorum.yani suya veya haznesine çeksin.
rowenta da buldum yeni çıkmış ama 690 tl diyolar mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…