2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yaa ben herşeyi düzelttim ama şu isim kısmı düzelmiyo bilmiyorumkismile
yöneticelere bildirmemmi gerekiyo acaba ?bilmiyorumkismile

çift maaş derken ???
bide canım ben 3 kere girdim kpss ye 95 ve üstü olanları alıyolar artı torpil istiyolar :lepi:

tabi ben inat edince üçüncüsünde 98 puan aldım ve girdim :hooray:

oh ne güsel...boshayallersmile:gitme:

lındark aynen ya sınavlardan bıktım girmem artık napım anca torpil olursa devlet olur o zamn ugraşamam kps faln:hulya:

yaa ben herşeyi düzelttim ama şu isim kısmı düzelmiyo bilmiyorumkismile
yöneticelere bildirmemmi gerekiyo acaba ?bilmiyorumkismile

Evet canım mesaj atıyosun düzeltiyolar.

oh ne güsel...boshayallersmile:gitme:

lındark aynen ya sınavlardan bıktım girmem artık napım anca torpil olursa devlet olur o zamn ugraşamam kps faln:hulya:

Hayırlısı valla çok şükür şuan çok memnunum evlendikten sonra değiştirmek istersem düşünürüm kpss felan kafamçokkarıştı

anlıyorum kızlar..hayırlı işler size o zaman boshayallersmile
ito 3 ayda çift maaş oluyor bazı yerlerde ondan sordum çift varmı diye

valla güzelim 27 yaşımdayım ama gel bide bana sor valla ömrüm çürüdü ders çalışmaktan halada çürüyooo mafoldumben

anam fazlası zarar oku oku nerey kadar iş sahibi olyim yeter bana hep öyle derim ben.
2 yıl üniversite bitiridm yeter...

anam fazlası zarar oku oku nerey kadar iş sahibi olyim yeter bana hep öyle derim ben.
2 yıl üniversite bitiridm yeter...

yok be tatlım yetmiyoki bu devirde zor valla geçinmek.
nişanlım özel şirkette planlama müdürü ingilizce iktisat mezunu kanadada yüksek lisansını yaptı ama hala mastır yapmaya çalışıyo.her geçen gün daha fazla paraya ihtiyaç oluyo ve iyi bir hayat yaşamak için mecburen hayatını garantiye almak için mecbur kalıyoruz. :sm_confused::gitme:
ağlıycam yaaaa anlattırma valla mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…