2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

türkiye odalar borsa birliliği kpss ile mi girdin ücret güzelmi azcık anlat kıs:hulya:kaydirigubbakcemile3

evet tatlım kpss ile girdim. üst düzey memur statüsünde göründüğümüz için ücret güzel çok şükür. şartlar güzel.:teytey::hooray:

hade ya ooohh afiyet olsun canım..sen şimdi çift maaşta alırsın bu kadar sevinçli olduguna göre
uff kpss ile ugraşamam ben ya..benneyaptımkidevlete direk girmek isterdim

hade ya ooohh afiyet olsun canım..sen şimdi çift maaşta alırsın bu kadar sevinçli olduguna göre

Öss için iyi stres yapmıştım çok şükür onu geçtik bide kpss'ye girsem nolurum acaba kafamçokkarıştı artık sınavlardan korkar oldum bütün eğitimim boyunca sınav yazılı sözlü :bbo:

çift maaş derken ???
bide canım ben 3 kere girdim kpss ye 95 ve üstü olanları alıyolar artı torpil istiyolar :lepi:

tabi ben inat edince üçüncüsünde 98 puan aldım ve girdim :hooray:

sen kimin asistanız bahsedin biraz meslekerden kıslar :hulya:
ihtiyacım var bu bilgilere yaşanmış biri olarak size soruyorum:bbo:

Benim mesleğim Hastane gibi kurumlarda yöneticilik . Üni.de bunun eğitimini aldım , hatta hala alıyorum :) Diş Hekimliği üzerinde asistanlık yapıyorum canım bu yıl 3. yılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…