- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #14.041
ben memurum aslında canım o yanlışlıkla oldu hatta isimde yanlışlıkla oldu ama nasıl düzelteceğimi bilmediğim için düzeltemiyom :tomato:
sulu muohaoldumsmile[/QUOT
evet canım daha sağlıklıymış, suya çektiği için tozları hapsediyo, anneme almıştık biz 3 sene önce arzumun çok memnun.hemde torbası doldu falan derdi yok.sadece suyu boşaltıyosun oldu bitti alkisalkisalkis
sulu muohaoldumsmile[/QUOT
evet canım daha sağlıklıymış, suya çektiği için tozları hapsediyo, anneme almıştık biz 3 sene önce arzumun çok memnun.hemde torbası doldu falan derdi yok.sadece suyu boşaltıyosun oldu bitti alkisalkisalkis
anladım canım aklinialirimsmile
profilden düzelt canım..
nerde memursun..:sm_confused:
tobb açılımı ne bununboshayallersmile
türkiye odalar borsa birliliği kpss ile mi girdin ücret güzelmi azcık anlat kıs:hulya:kaydirigubbakcemile3
ayrıca günlük kullanım için alıcam diğerini aldım ben
evet tatlım kpss ile girdim. üst düzey memur statüsünde göründüğümüz için ücret güzel çok şükür. şartlar güzel.:teytey::hooray:
Yoğunluğumu atlatıp bende geldimmm aranızaa hihoyyyt Kanlı bi cerrahi günüydü kafamçokkarıştı
hade ya ooohh afiyet olsun canım..sen şimdi çift maaşta alırsın bu kadar sevinçli olduguna göre
uff kpss ile ugraşamam ben ya..benneyaptımkidevlete direk girmek isterdim
hade ya ooohh afiyet olsun canım..sen şimdi çift maaşta alırsın bu kadar sevinçli olduguna göre
uff kpss ile ugraşamam ben ya..benneyaptımkidevlete direk girmek isterdim
selam kısslar haylı cumlar
sen kimin asistanız bahsedin biraz meslekerden kıslar :hulya:
ihtiyacım var bu bilgilere yaşanmış biri olarak size soruyorum:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?