2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Ben bütün markaları detalıca araştırdım bütün modellerine gidip yerinde görüp baktım en sonunda bunlara karar verdim . Schafer 'da bakmıştım ama hiç beğenmedim içime sinmedi yani :bbo: Hayırlı olsun seninkilerde

ben hep aylarca internetten baktım canım..senin gibi detaylıca nette ne begendiysem gidip onu aldım..
kolayca hallettim işimikaydirigubbakcemile3

BENDE ŞıMDı liste yaptım kızlar. aklıma gelenleri yazdım, birazda çeyiz topiğine baktım.
felaket gözüm korktu yanlız
ben napıcam yaa, yetişmeyecek kesin mafoldumben

BENDE ŞİMDİ liste yaptım kızlar. aklıma gelenleri yazdım, birazda çeyiz topiğine baktım.
felaket gözüm korktu yanlız
ben napıcam yaa, yetişmeyecek kesin mafoldumben

çok fazla yapanlar var yaa
bazı şeyler eve gectikten sonra alınırmış..sositososito süslemeler falan ..kaplar
önce birincil ihtiyaclar canımyaaklinialirimsmile

çok fazla yapanlar var yaa
bazı şeyler eve gectikten sonra alınırmış..sositososito süslemeler falan ..kaplar
önce birincil ihtiyaclar canımyaaklinialirimsmile

valla benim yazdıklarımın hepsi birincil olan şeyler, ve ben bir olan şeyden ikincisini asla istemiyorum. ben çok sıkılgan biriyim,hemen değiştiririm o yüzden iki tane almıyorum hiçbişeyden :lepi:

valla benim yazdıklarımın hepsi birincil olan şeyler, ve ben bir olan şeyden ikincisini asla istemiyorum. ben çok sıkılgan biriyim,hemen değiştiririm o yüzden iki tane almıyorum hiçbişeyden :lepi:

vereliniortak aynen ya..
ben ferah ferah ev istiyorum karsam no..şakkıdı

meraba bayanlar, ben sabah yazmıştım ama nereye yazdığımı kaybettim :)
bende 2010 gelini olucam inş.

kanka siz ev işini ne yaptınız ?CADIARZU

tatlım şansımıza o kiralık ev varki anlatamam..bu yıl boş daire çok yasırnaşık şey
biz şöyle yapcaz canım..15 nisan bakmaya başlıcaz..nisan sonu tutucaz inş.mayıs ayının kirasını vericez..haziran beşe kadarda boya badana yerleştime yapıcaz işte bir ay..
yani 1 ay önceden tutcaz cnm

bizde öyle düşünüyoruzda dedim acaba geçmi kalırız cadıarzu

bende almadım ayakkabı bakmadım daha henüz..
ne çamaşırı bu cnm üzt kısım içinmi açık herhalde seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…