2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ıyidir çok şükür koşturmaca işte:bbo: ış çıkışı yine çeyiz alışverişindeyim bugünn karşıya geçicem eminönüne bişeyler bakmaya al al bitmiyo yaa

merhaba arkadaşlar bende dün eminönündeydim gelinliğimi begendim ist.daki düğünüm 30 mayıs tokattaki 25 haziranda olucak ben buradaki düğünümden sonra 1 hafta burda kalıcam malesef haziranın 8 i gibi sivasa geçicem evi tutucaz eşyaları alıcaz derken 15 ini bulur sonra ben tokata geçicem eşimle ikimizde tokatlıyız benim çeyizim fln sivasa gider ev tutulunca sonra bohcalar fln hazırlanıcak kınamıda tokatta istiom köyde yapcaz oley çok güsel oluo köy düğünü daha güzel ve daha eğlenceli düğünümüz biter bitmez sivasa evimize gitcez balayına eşimin izni kalmıo eylülde gitcez çok heyecanlıyım :):)ykyy sen nerelisin cnm? lindadrk bizimki biraz uzun oldu cnm ya nişanlımla 1.5 senedir ayrıyız biz 2 ayda bir saolsun gelip gidiodu ama şu an izin azaldı düğüne kadar göremicem biz hep bekledik mecbur 1 ay daha beklicez canını sıkma herşey zamanla oluyo mutluluklar dilerim

hayırlı ugurlu olsun canım
bi düğün yapmak zaten baya bir ugraş iki dügün daha bir yorulur insan.yahu.boshayallersmile

herkese günaydınlar..canım bir ben değişemedm şu adıma ya...puff.yardım.
yazdım bir kaç secenek yollaım ama.nerde yanlış yaptımki
akannehir
günaydın canım..
çok basit canım,bana aynı gün içersinde geri döndüler ama..dur bakım san tarif edeyim oki

öncelikle ansayfaya gel..
öneriler sorular sorunlar başlıgını tıkla..baştan üçüncü başlık
sıkça sorulan sorular secenegini tıkla..
ordan kullanıcı adı degiştirmek isteyenler diye sabit başlık var.
ve hallet oku orayı oki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…