2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ay tatlım hakketten millete noldu ? bir gün yoktum herkes almış başını gitmiş
cuma günü çok yoğundum bide erken çıktım nikah işlemlerimiz yapıldı,onun için imza attım gidip.
haftasonu çok kötüydü, acayip yoruldum koş oraya koş buraya. hafta başı olmasına rağmen ben çöktüm

sağol şeker siz ne yaptınız ? bugün erken rezervasyon son gün acayip indirim oluyo bizimkinin normal fiyatı 2.470 di indirimle böyle oldu.

sağol şeker siz ne yaptınız ? bugün erken rezervasyon son gün acayip indirim oluyo bizimkinin normal fiyatı 2.470 di indirimle böyle oldu.

biliyorum tatlım haberim var rezervasyonlardan ya..bir ara ilgilendimde kredi kartımız yok bizim kaydirigubbakcemile3 bizimkide dedi düğüne yakın karar veririz dedi..maniye göre:hulya:
o zaman bakıcaz artıkboshayallersmile

ama tatlım yaa emin ol o zaman elinizde hiç para kalmaz, kalsada okadar çok masraf oluyoki balayı ikinci planda kalıyo.böyle önceden olunca biraz emrivaki oluyo. eğer gitmezsende aklında kalıyo insanın :hulya:

ama tatlım yaa emin ol o zaman elinizde hiç para kalmaz, kalsada okadar çok masraf oluyoki balayı ikinci planda kalıyo.böyle önceden olunca biraz emrivaki oluyo. eğer gitmezsende aklında kalıyo insanın :hulya:

yok canım gitmeden olmaz banane ya..
hayalimiz canım..gitcez yaa..çok masraf derken salona para vercez..birde balayı parası toplanan miktara göre yer bakıp gitcez...geri kalanda borçalra işte balayıyız olmaz.ohaoldumsmilesengözlerimebaksanab

evet canım ets de % 30 indirim var.
ama jolly tur da var onlardada % 40 indirim var. bizim istediğimiz villa tipi kalmamıştı ondan.

hoşgeldin lındark çelik derken tencereden mi bahsediyosun

Evet canım 9 parça çelik tencere seti , 4 parça cezve, 4 parça çaydanlık seti , çelik tepsisi çay tabakları çay bardakları , 4 parça sahan seti , 2 parça düdüklü tencere seti , 9 parça teflon tencere seti 89 parça çatal kaşık bıçak seti hepsi hisarın ... Güzel bi kampanya vardı almadıysanız bakın derim

hayırlı olsun canım..o yazdıklarının hepsini aldım ben çoktan:teytey:
benimkliler schafer..zemuszemus
ben valla bizim ordaki magzadan hepsini bir seferde aldım..aklinialirimsmile tek tek ugraşmadımsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…