- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #15.601
alsanaalsanasmilepüffffffffffffff açılmıyor
error
Kızlar inegölde 4- 11 Nisanda mobilya fuarı varmış kaçırmayınn haftaya gidiyorumm ben
yaaa evet benimde gözümde büyüyodu ama en çok çeşit seçenek orda var hemde fuar varmışşş bence bütün işi halledip dönebilirim gibime geliyo. Nişanlım az önce söyledi haftaya gidelim mutlaka diye duar var diyince tamam dedim hemen :lepi:
merhaba kızlar,ders çalışırken birden aklıma geldi,
çeyiz hazırlığı bölümüne demin yazdım ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
13 haziranda bende evleniyorum,malum çeyiz işleri son sürat devam etmekte,annem ananem sağolsunlar çeşit çeşit danteller yapmışlar,aynı şekilde annem masa örtüleri dikmiş havlular vs hepinizin çeyizinde olan klasik şeyler,düğünden önce evleneceğim eve bunları götürürken bohçaya sarıpmı götürülecek,yoksa poşetlerdemi götürülecek,onun için ayrıca kenarı işli,süslü bir bohça hazırlnması gerekiyormu sarıp götürmek için?
merhaba kızlar,ders çalışırken birden aklıma geldi,
çeyiz hazırlığı bölümüne demin yazdım ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
13 haziranda bende evleniyorum,malum çeyiz işleri son sürat devam etmekte,annem ananem sağolsunlar çeşit çeşit danteller yapmışlar,aynı şekilde annem masa örtüleri dikmiş havlular vs hepinizin çeyizinde olan klasik şeyler,düğünden önce evleneceğim eve bunları götürürken bohçaya sarıpmı götürülecek,yoksa poşetlerdemi götürülecek,onun için ayrıca kenarı işli,süslü bir bohça hazırlnması gerekiyormu sarıp götürmek için?
ya böyle zikzak şeklinde olan raf var mesela ben ona bayıldım. öyle alıcam.bide normal televizyonun koyulduğu çekmeceli gibi olandan alıcam.
zikzaklı raflar 49.95 tl, tv sehpası gibi olanda 129 tl
he buldun yane sonunda iyi canım iyi bulduk..ben dün bal perisinden ögrendim işte nerden aldın diyeyerimseniben
neyse kıslar pazartesi görüşürk kendinize iyi bakın..ben çıkıyorum..
sivasın yollarına:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?