2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

ya böyle zikzak şeklinde olan raf var mesela ben ona bayıldım. öyle alıcam.bide normal televizyonun koyulduğu çekmeceli gibi olandan alıcam.
zikzaklı raflar 49.95 tl, tv sehpası gibi olanda 129 tl

Son düzenleme:
yaaa evet benimde gözümde büyüyodu ama en çok çeşit seçenek orda var hemde fuar varmışşş bence bütün işi halledip dönebilirim gibime geliyo. Nişanlım az önce söyledi haftaya gidelim mutlaka diye duar var diyince tamam dedim hemen :lepi:

Bizim c.tesi gitmemiz gerekki pazar günüde dinlenelim yoksa perişan oluru ben, çünkü haftaiçide çok yoruluyorum,akşamlarıda kursa gidiyorumya hiç dinlenemiyorum, bide zaten bu koşuşturmacalar beni öldürecek mirmirmirmir

uzun zamandır şöyle elimi ayağımı uzatıp oturamıyorum,evlenince içimdeki his hiç oturamayacağımı söylüyo mafoldumben

merhaba kızlar,ders çalışırken birden aklıma geldi,
çeyiz hazırlığı bölümüne demin yazdım ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum
13 haziranda bende evleniyorum,malum çeyiz işleri son sürat devam etmekte,annem ananem sağolsunlar çeşit çeşit danteller yapmışlar,aynı şekilde annem masa örtüleri dikmiş havlular vs hepinizin çeyizinde olan klasik şeyler,düğünden önce evleneceğim eve bunları götürürken bohçaya sarıpmı götürülecek,yoksa poşetlerdemi götürülecek,onun için ayrıca kenarı işli,süslü bir bohça hazırlnması gerekiyormu sarıp götürmek için?

götürürken sandığa koyarsın
ama kimlere bohça hazaırlıyorsan onlara bohça içine koyman gerekiyor

hoşgeldin canım.
şimdi ben bu tarz dantel falan şeylere karşı olduğum için bu saydıklarının hiçbiri bende yok,o yüzden nasıl götüreceğim derdide yok.ama bendede söyle birşey var kıyafetlerim falan valizlerle gidecek, ama çok valizi evde nereye sığdırıcam falan gibi bir sorun var o yüzden sığmayan kıyafetlerimi yorgan nevresim, havlu gibi şeyleri heryerde satılıyo çok kullanışlı HURÇ denen birşey var onlarla götürülecek. sende böyle yapabilirsin, hem kullanışlı yani bohçayı belki ilerde kullanmazsın ama bunlar herzaman kullanılacak ve yer bakımındanda kullanışlı şeyler

canım nişanlımın ailesine bohça falan hazırlamadım,sevmediğim içinde sandık falan almadım,kumaştan bohçalar oluyor ya onlaramı sarılıp götürülmesi gerekir

ya böyle zikzak şeklinde olan raf var mesela ben ona bayıldım. öyle alıcam.bide normal televizyonun koyulduğu çekmeceli gibi olandan alıcam.
zikzaklı raflar 49.95 tl, tv sehpası gibi olanda 129 tl

he buldun yane sonunda iyi canım iyi bulduk..ben dün bal perisinden ögrendim işte nerden aldın diyeyerimseniben

neyse kıslar pazartesi görüşürk kendinize iyi bakın..ben çıkıyorum..
sivasın yollarına:a015:

vayyy, hemşooo
hadi hayırlı yolculuklar. sağlıcakla git gel turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…