2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım nişanlımın ailesine bohça falan hazırlamadım,sevmediğim içinde sandık falan almadım,kumaştan bohçalar oluyor ya onlaramı sarılıp götürülmesi gerekir

bide bohçamı hazırlanıyo ?biz hiç öyle şeyler yapmadık. sandık ne işimize yarayacak yaa bende sevmem almam öyle şeyler.

benim HURÇ dediğim şeyde kumaş ama hazır böyle fermuarlı falan. kullanımı çok rahat. her boyu var.

Aynen canım bende ne sandık ne bohça aldım böyle boy boy hurç aldım içlerine dolduruyorum sonrada onların bazanın altına doldurucam ohhhh mis gibi tertemiz görüntü Sandık sepet evde her köşeye koyamam kaydirigubbakcemile

ay süpermiş,en iyisi bende hurç alayım en azından üzerini işlemek falan gerekmez,fermuarını çeker temiz temiz götürürüm.

ben yatak odamın yatağınıda bazalı alıcam, bu tür şeyleri onun altına koyucam.bide hani misafir yorganı falan oluyoya onlarıda hurç içine koyuyo annem, daha temiz koruyomuş

ay süpermiş,en iyisi bende hurç alayım en azından üzerini işlemek falan gerekmez,fermuarını çeker temiz temiz götürürüm.

bide onların üzerini işlemeyimi düşünüyodun? canım kusura bakmada senin canın dertmi istiyo :hulya:
ama illa işleli olacak dersen bu hurçların fermuar kısmı dantelli olanlar var onlardan al.
bak dur resim ekleyeyim

bende bu resmi gördüm internette,görmeden önce yazmıştım,bende pek cahilmişim canım kaydirigubbakcemile3

bende hiç ama hiç sevmiyorum,bana kalsa poşete koyup götürürüm ama bi yanımda diyo zaten neyim tam oldu bari bu olsun diyo

Kızlar dua edin bana
yarın sabah 20 lik dişim çekilecek çok korkuyorum
2 ay öncede sol tarafta başka bir dişim çekilmişti
bu gidişle dişsiz gelin olucam :)

Kızlar dua edin bana
yarın sabah 20 lik dişim çekilecek çok korkuyorum
2 ay öncede sol tarafta başka bir dişim çekilmişti
bu gidişle dişsiz gelin olucam :)

ayyyy canım çokkk geçmiş olsun. benim yıllardır problemim doktor her seferinde çekelim şunları diyo ama ben cesaret edemiyorum. korkudan. benim canım çok kıymetli sırnaşık şey
sürekli ağrı yapıyo :umursamaz:

ben yatak odamın yatağınıda bazalı alıcam, bu tür şeyleri onun altına koyucam.bide hani misafir yorganı falan oluyoya onlarıda hurç içine koyuyo annem, daha temiz koruyomuş

bende canım
bu haftasonu alıyorum inşallah ..siz benden önce evleneceksiniz ben sizden önce alıyorum esyalarımı..ne iş anlamadım.sırnaşık şey

Aynen öyle canım renk renk var zaten al hepsini krem beyaz felan hepsi bir gözüksün tertemiz bi çok şey düzgün katlanarak sığıyo içine. Ben valizlere doldurcam kalanları çoraplarımı bi yere günlük tişörtlerimi bi yere kotları bi yere iç çamaşırları bi yere hepsini hurçlara doldurcam üstlerinede not iliştircem eve yerleşmeye gittiğinde çok rahat edersin eminim sende katlı katlı al koy kaydirigubbakcemile5

Tşk ederim kızlar
yarın bu saatlerde dişimden kurtulmuş olucam inş. :)

bence ertlemek gerek çürük dişleri
diğerlerini de etkiliyor

yeni aldıklarınız hayırlı olsun inş.

ben mobilya fuarını bekliyorum
oradan bakıp alıcaz inş. yada fikir edinicez
ondan sonra da 1,5 kalacak düğüne
inş. yetişir :)

evet üzerlerine not iliştirmek lazım daha kolay olur şakkıdı

ben kendimi ümtsiz vaka olarak görüyorum ben yine beğenemiycekmişim gibi geliyo :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…