2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

tatlım üzülme yanlız değilsin :roflol:
ben hala ne anlam ifade ettiğini anlayamadım :sm_confused: zaten kına gecesi yapıyoz ne gerek varki CADIARZU

cnm kına gecesi bir başka oluyor ama bu en samimi olduklarınla eğlence oluyor belki ben daha çok eğlenelim diye düşünüyorum ama tabi tercih meselesi

kıslar gelinligin içine normal iç çamaşırımı giyceksin..yoksa jartiyer falanmı..
kimisi rahat degil diyor:uhm:

kıslar gelinligin içine normal iç çamaşırımı giyceksin..yoksa jartiyer falanmı..

Giyemem ben o gün yaa normal giycem eve gittiğimde nasılsa çıkarıcam üstümü duş felan aldıktan sonra ne giyceksem giyerim bayanssulusmileaklinialirimsmileŞeniz

Günaydınlarrrr herkeseeopuyorumnanaktan Bugün gelinlikçimde randevum varrrr kıslarrr hihoyyyt

Ayy harika,çok sevindim canım.
Benim de 3.provam mayıs 15de ama dayanamıyorum.
Bu hafta gidip daha önce bir prova daha isteyeceğim.

Jartiyer kullananlar rahat olmadığını söylüyor.
Bana da gereksiz gibi geliyor.
Zaten eve gidip soyunup duş alıcaz,sonra giyeriz jartiyeriaklinialirimsmile
Ben normal iç çamaşırı takımı aldım canım.
Pierre cardin aldım pahalı ama değdi,gelinlik provalarımda gördüğüm gibi çok güzel oturdu üzerime ve çok rahat gerçekten de..

Jartiyer kullananlar rahat olmadığını söylüyor.
Bana da gereksiz gibi geliyor.
Zaten eve gidip soyunup duş alıcaz,sonra giyeriz jartiyeriaklinialirimsmile
Ben normal iç çamaşırı takımı aldım canım.
Pierre cardin aldım pahalı ama değdi,gelinlik provalarımda gördüğüm gibi çok güzel oturdu üzerime ve çok rahat gerçekten de..
[/QUOTE]

ne kadara aldın canım

ay kıslar bende burda okuyunca rahatsız oldugunu öylediler..
kimisde rahat dedi ama ..mantıklı sizinkidevereliniortak

ne kadara aldın canım

kimisde rahat dedi ama ..mantıklı sizinkidevereliniortak[/QUOTE]

Büstiyer yok benimkinde.
Sadece üst ve alt.
80'e falan aldım ben peşin.

Kızlar gelin iç çamaşırlarından bi özellilk var buna dikkat edin.
Üst iç çamaşırının kopça kısımlarında ve diğer tüm kenarlarında silikon gibi bir şey oluyor.
Bunlar tene yapışıyor ve kayma yapmıyor.
Benim gelinliğim straplez olacağı için buna dikkat ettim gerçekten de çok rahat.

ne kadara aldın canım

Büstiyer yok benimkinde.
Sadece üst ve alt.

Üst iç çamaşırının kopça kısımlarında ve diğer tüm kenarlarında silikon gibi bir şey oluyor.
Benim gelinliğim straplez olacağı için buna dikkat ettim gerçekten de çok rahat.
[/QUOTE]

iç çamaşırı için çok pahalı degilmi ya:sm_confused:

ne kadara aldın canım

Büstiyer yok benimkinde.
Sadece üst ve alt.

[/QUOTE]

Benim şuan günlük kullandığım çamaşırlarımın çoğu öyle şeffaf gerçekten çok rahat kaydirigubbakcemile2 Sırt kısmın hiç belli olmuyo dar badi felan giysen bile

kızlar şu ayrımı unutmayın, jartiyer farklı birşey büstiyer-korse farklı birşey.
jartiyer hani şu çoraplarıyla beraber olan falan böyle çoraba askı gibi bağladıyo.
büstiyer korse ise sadece iç çamaşırı gibi ama kalıp gibi duruyo, gelinliğin vücutta kırış kırış durmuyo.
Jartiyer rahatsız edici ama büstiyer öyle değil,aynı iç çamaşırı gibi

ben büstiyerden alıcam gelinlikçim model denetirken giydirdi bambaşka duruyo gelinlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…