- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
- 733
- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #16.721
kızlar şu ayrımı unutmayın, jartiyer farklı birşey büstiyer-korse farklı birşey.
jartiyer hani şu çoraplarıyla beraber olan falan böyle çoraba askı gibi bağladıyo.
büstiyer korse ise sadece iç çamaşırı gibi ama kalıp gibi duruyo, gelinliğin vücutta kırış kırış durmuyo.
Jartiyer rahatsız edici ama büstiyer öyle değil,aynı iç çamaşırı gibi
ben büstiyerden alıcam gelinlikçim model denetirken giydirdi bambaşka duruyo gelinlik
Büstiyer yok benimkinde.
Sadece üst ve alt.
80'e falan aldım ben peşin.
Kızlar gelin iç çamaşırlarından bi özellilk var buna dikkat edin.
Üst iç çamaşırının kopça kısımlarında ve diğer tüm kenarlarında silikon gibi bir şey oluyor.
Bunlar tene yapışıyor ve kayma yapmıyor.
Benim gelinliğim straplez olacağı için buna dikkat ettim gerçekten de çok rahat.
kızlar şu ayrımı unutmayın, jartiyer farklı birşey büstiyer-korse farklı birşey.
jartiyer hani şu çoraplarıyla beraber olan falan böyle çoraba askı gibi bağladıyo.
büstiyer korse ise sadece iç çamaşırı gibi ama kalıp gibi duruyo, gelinliğin vücutta kırış kırış durmuyo.
ben büstiyerden alıcam gelinlikçim model denetirken giydirdi bambaşka duruyo gelinlik
valla kızlar birazcık rahatsızlığı göze alıcaz artık zemuszemus
O gün güzel olmak herşeyden önce gelirrr bayanssulusmile Ayakkabı tercihiniz nasıl olucak çok yüksek giymicem ben akşama kadar ayakta durmaya alışkınım iş dolayısıyla ama hep rahat şeyler giyiyorum. Gelinliğin altına babet giyenler gördüm forumda fotoğrafları var çok şirin kaydirigubbakcemile3
evet işte bu buda güzelmiş aslında :kedi:
O gün güzel olmak herşeyden önce gelirrr bayanssulusmile Ayakkabı tercihiniz nasıl olucak çok yüksek giymicem ben akşama kadar ayakta durmaya alışkınım iş dolayısıyla ama hep rahat şeyler giyiyorum. Gelinliğin altına babet giyenler gördüm forumda fotoğrafları var çok şirin kaydirigubbakcemile3
ben öyle ince topuk giymem..
çok güzel yukardan kalın aşagıya dogru incelenkerden giyicem + babet de alıcam yanıma zemuszemuszemuszemus:teytey:
El çiçeğiniz nasıl olucak canlı çiçek mi , hazır mı :uhm:
İnce değil zaten benimki de.Topuğu çok rahat + ön kısmı hafif platform bu modeller zaten çok rahat oluyor biliyorsunuz.
Bakın ekleyeyim resmini.
El çiçeğiniz nasıl olucak canlı çiçek mi , hazır mı :uhm:
ben işte mecburen topuklu giyiyorum rahatsızlık vermiyo alıştık artık ama kesinlikle babet giyicem bayanssulusmile
rahatlığı için değil sadece babet çok hoşuma gidiyo bide herşey doğal olsun diye uğraşıyorum babet çok doğal ve şirin duruyo bence. ama çoğunluk gelinliği topuklu ayakkabı göserir falan diyo, bakalım bilmiyorumkismile
tatlım izim burda aynı canlı gibi hiçbir fark olmayan çiçek yapan bir yer var.butür gelin çiçeği damatlığın yakasına aynı çiçekten falan onları yapıyolar.benim arkadaşlarda ordan yaptırdılar.bende ordan yaptırıcam. bide benim paptyadan taç yapılıcakya saçıma onuda yapacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?