2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

evt biliyorum araştrdımm bugün

Benim şuan günlük kullandığım çamaşırlarımın çoğu öyle şeffaf gerçekten çok rahat kaydirigubbakcemile2 Sırt kısmın hiç belli olmuyo dar badi felan giysen bile [/QUOTE]

Yok canım şeffaf değil,normal ama iç kısımlarında tene yapışan silikon tarzı şeyler var.

Evet biliorum tatlım ben de ikisinin farkını.
Jartiyer evet rahatsız ama büstiyer dediği gibi,isteğe göre kullanılabilir.

günaydın bayanlar
evet benim de öyle oldu daha önce sölemiştim ...
gelinlikçim aldırdı bustiyer, güzel duruyor gelinlik
biraz oturma problemi oluyor ama alışınca bişi olmaz heralde :)

Evet benimden normalden kastım bu işte üstü büstiyer altı normal çamaşır öyle ipleri jartiyeri yok :kedi:Bu değil ama örnek olsun diye koyuyorum aynı bu şekilde aldım

valla kızlar birazcık rahatsızlığı göze alıcaz artık zemuszemus

O gün güzel olmak herşeyden önce gelirrr bayanssulusmile Ayakkabı tercihiniz nasıl olucak çok yüksek giymicem ben akşama kadar ayakta durmaya alışkınım iş dolayısıyla ama hep rahat şeyler giyiyorum. Gelinliğin altına babet giyenler gördüm forumda fotoğrafları var çok şirin kaydirigubbakcemile3

Ben ayakkabımı aldım çok şık ama ben topuklu seçtim.
Alışkınım zaten çok zorlamaz beni.
Seçerken ilk önce rahatlığına baktım ve tabii ki daha sonra da giyilebilmesine.

ben öyle ince topuk giymem..
çok güzel yukardan kalın aşagıya dogru incelenkerden giyicem + babet de alıcam yanıma zemuszemuszemuszemus:teytey:

ben öyle ince topuk giymem..
çok güzel yukardan kalın aşagıya dogru incelenkerden giyicem + babet de alıcam yanıma zemuszemuszemuszemus:teytey:

İnce değil zaten benimki de.Topuğu çok rahat + ön kısmı hafif platform bu modeller zaten çok rahat oluyor biliyorsunuz.
Bakın ekleyeyim resmini.

ben işte mecburen topuklu giyiyorum rahatsızlık vermiyo alıştık artık ama kesinlikle babet giyicem bayanssulusmile
rahatlığı için değil sadece babet çok hoşuma gidiyo bide herşey doğal olsun diye uğraşıyorum babet çok doğal ve şirin duruyo bence. ama çoğunluk gelinliği topuklu ayakkabı göserir falan diyo, bakalım bilmiyorumkismile

Pek net çıkmamış ama benim ayakkabım bu kızlar.
ınanılmaz rahat ve gelinliğim ile de tam uyumlu.
Rengi kırık beyaz,gelinliğim boncuklu ayakkabım da öyle taşlı.

Resim altta arkadaşlar.

Son düzenleme:
El çiçeğiniz nasıl olucak canlı çiçek mi , hazır mı :uhm:

tatlım izim burda aynı canlı gibi hiçbir fark olmayan çiçek yapan bir yer var.butür gelin çiçeği damatlığın yakasına aynı çiçekten falan onları yapıyolar.benim arkadaşlarda ordan yaptırdılar.bende ordan yaptırıcam. bide benim paptyadan taç yapılıcakya saçıma onuda yapacaklar

Bencede yaaa çok şirinn . Gelinliği fizik kaldırıyo canımm herşekilde güzel taşıyabilirsin zaten düşünsene azcık eteğini kaldırdığında altından gözükcek kırda süperrr hihoyyyt Ben istesemde çok toğuklu giyemem babet giyicem çünküm nişanlımla aramızda çok fazla boy farkı yokkk zaten gelinlik uzun gösteriyo duvak felanda gelince uyumsuz olmayalım diye kaydirigubbakcemile3

Her çiçekci yapmıyo sanırım bilmiyorumkismileOlmazsa adresi alırım bende orda yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…