2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

canım sana garanti veriyorum, evde musluktan akan su ile yüzümüzü yıkıyoruz banyo yapıyoruz. o suyla mikrop kapmamız ne kadar mümkünse denizdede okadar mümkün.sadece denizden veya havuzdan veya sudan diye genelleme yapayım, çıktıktan sonra ıslak ıslak oturursanız güneşlenirseniz işte o zaman mikrop kaparsınız.çünkü bakteriler ıslak kalınca vücutta çoğalıyo.

Aynen dikkat ettikten sonra hiç bi sorun yok.Ayrıca düğünden sonra diye bi genellemede yok bu her durum için geçerli. Bekarken gittiğimiz tatilde bile ıslak ıslak oturup güneşlenirsek mikrop kapma olasılığımız var. Bana sorarsanız kaplıca daha tehlikeli sonuçta kükürtlü su ve havuzun hernekadar sirkülasyonu olsada deniz gibi değil kaç kişi giriyo kimin ne hastası olduğu belli değil lmaz: dikkat etmek lazım derim vereliniortak

kına içinde yer bulduk sonundaguclubacismile 13 haziran kına 19 haziran nikahkaydirigubbakcemile5
ay rahatladım valla yaaklinialirimsmile

tşk ederim canım verdiğin bilgiler için vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…