2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

esrarnt şu yazdıgı cevapın altında resimli şey çıkıyo her defasında onu nasıl yaptın kıs..

aşkımla yenibihayat .....onu diyorum

alma tabi canım, zaten bidaha hiç giyemiyosunki ne gerek var bir kereliğine dünya para

aynen o da öyle dedi bi kere ya giyiyorsun ya giymiyorsun..boşuna alma dedi..

benim ayaklarıma önü kapalı gidiyor ya..parmaklarım uzun..
gelinlige kapalı olurmukiCADIARZU

ARSE canım bu tarz modelleri gördün mü,kır düğünü olacak ya seninki.Ben çok beğeniyorum bu tarz modelleri.Aralara da taç ile aynı çiçeklerden serpiştirilir..
Fikir olması açısından ekleyeyim dedim.

lindadrk ya şu resim olayını bide bana anlatsana şöyle açık açık ? kendimi çok beceriksiz hissettim :kedi:

http://reg.imageshack.us/content.php?page=uploader Canım önce burdan programı download ediyosun. Bilgisayarına yükle çalıştır çok basit zaten . Daha sonra masaüstünde logosu çıkıyo zaten ordan açtığında add kısmından istediğin fotoğrafı yüklüyosun sağ tarafta boyutları çıkıyo For message board seçeneğini seçersin ve upload edersin. Çıkan linklerden yine sağ en üstte direck link var onu kopyala sonracıma gel burda cevap kısmında grafik ekle de ordaki http:// sunucu başlığını sil ve direk kopyaladığını yapıştır oraya sanki uzun gibi gözüküyo ama inan çok basitt opuyorumnanaktan

canım yaa çok güzel süper, çok teşekkür ederim :Saruboceq:

benimde şundan başka modelim yoktu kuaförüme bunun üzerinden tarif edecektim

canım yaa çok güzel süper, çok teşekkür ederim :Saruboceq:

benimde şundan başka modelim yoktu kuaförüme bunun üzerinden tarif edecektim

Aaa rica ederim tatlım,elimde böyle modelleri vardı.Ben de beğenmezsin diye sildim.
Bak bunda da bir tane o tarz var.Alt sırada.

giriş müzigim yabancı olucak sanırım ama mutlaka hareketli olucak girerken şenşakrak
dans müzigim kutsi ilanı aşk
pasta müzigim sibel aşkımız için inş.zemuszemusbayanssulusmile

şeker yok valla bende bir beceriksizlik var ama anlayamadım :roflol:
uploader yapmada sorun yok pc ye yükledim masa üstünde.dediğin gibi add den resmide seçtim boyut olarak for message board seçtim upload dedim ama onda sonrası yok yani yok derken sürekli bekletiyo devamı sayfa yok

Arsecim beğenmene sevindim tatlım.

Kızlar müzikleri ne yaptınız?
Giriş,ilk dans,pasta..

biz daha onları hiç düşünmedik yani sıra onlara gelmedi. ama birinden biri mutlaka kenan doğulu gelinim olucak ( sevgilim evlenme teklifi ettikten 5 dk sonra masa altından bu melodiyi telefonuma göndermişti alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…