2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

slm şekerim 90 kilo üstü topiğinde beraberdik şimdide burda beraber olcaz sanırım bende tombik anneyim napacaz bilmem:çok üzgünüm:

Selamlar benden de, ne güzel yine bi yerlerde karşılaşmış oluyoruz. Valla evet tombikim ama ne yapalım hiç üzülecek değilim sende üzülme bundan sonra çok dikkat etmemiz gerekiyor bizde ederiz ne yapalım. Zaten bana şimdiden yasaklar geldi, yok çay içmiyeceksin, yok kafein yasak, işlenmiş şeker yasak... Ben bu şekilde beslensem zaten kilo veririmki :icecream:

bende ilk hamileliğime sanırım 95 kğ ile falan başlamıştım 115 ile doğum yaptım. şimdi oğlum 2 yaşını bitirdi ben kiloları verdimmi vermedim hala kiloluyum şimdide 2. yehamile kaldım bakalım bu nasıl olacak ilk hamileleğimde sorun yaşamadım sizlerin ilk gebeliğimi?

Allah bağışlasın bebişlerinize maşallahh. Ben 33 yaşındayım ve ilk bebiş adayım...

Vay annesini neredeyse başa baş gibiyiz, sizide çok tebrik ederim ve en kısa zamanda kan testide yaptırmanızı tavsiye ederim. Hoş ben yaptırdım da ne oldu halaa acaba mı diyorum, herhalde gözümle görmeden inanamayacağım ben yerimseniben

canım ben bugün kan testi yaptırdım 684.81 çıktı. doktor haftaya salı gel bi daha yapalım dedi.

hımmmm 2010 yazın bebiş istiyenler azaldı mı yoksa hepsi hamiş olup başka topiciklere mi kaydııı?

Kızlar merhaba ben de yaza bebekle girmek istiyorum hem de çok istiyorum.Mız mız bi haber var mı? test yaptın mı?Allah herkesin gönlüne göre versin

merhaba kızlar evdeki interneti kapattık eşimimn işten girdim pc ye ben hala hamiş kalamadım ama karar verdim bu işin peşini bırakmıcam bu gün sabah tathlillerimi verdim artık sonucu alıp düzenli dr gidicem 3 aydır adet olmuyorum ve beni mahvediyor bu.kendinize iyi bakın arkadaşlar allah hepimizi güldürsün inş.

kızlar 2 ay önce çörekotunu yedim sabahları aç karnına ve aylardır olmadığım adetimi oldum bu ayda oldum ama 1 ay sürdü kesin kistlerimi temizledi şifalı birşey çörekotu valla birde perşembe günü hacdan benim ve eşim için gelen okunmuş elmayı yedim kesin hamiş kalıcam inanıyorum allaha çok dua ettim zemzem suyunu i
çtim elmayı yedim hurma yedim 7 ihlas 7 fatiha okuduk ve işte bekliyorum gelecek hafta tahlil verip bakıcam hamişmiyim diye dua ederseniz sevinirim kızlar seviyorum sizi

of bebek bebek bebek dıye gebercem haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bır olsa rahatlasak hayırlısıylaaaaaaaaa

kızlar 2 ay önce çörekotunu yedim sabahları aç karnına ve aylardır olmadığım adetimi oldum bu ayda oldum ama 1 ay sürdü kesin kistlerimi temizledi şifalı birşey çörekotu valla birde perşembe günü hacdan benim ve eşim için gelen okunmuş elmayı yedim kesin hamiş kalıcam inanıyorum allaha çok dua ettim zemzem suyunu i
çtim elmayı yedim hurma yedim 7 ihlas 7 fatiha okuduk ve işte bekliyorum gelecek hafta tahlil verip bakıcam hamişmiyim diye dua ederseniz sevinirim kızlar seviyorum sizi

İmşallah canım benim sonucu paylaş burdan bizimle

ahhhh ahhh 2010 a hamile girip yaza bebek sahibi olmaktı tek dileğimiz olmadı ama yza hamile kalıp 2011 bebişle gircem inşallahhhhhhhhhhh:CüvCüv:

Back
X