selam kızlar ben de evlenip geldim :)
burda yemek olayları başlamış sevindim evde yemek yaptığım 3. günüm olacak bu gün şehriye salatası nasıl yapılıyor kızlerrr ?
ben şu havuçla yapılan soguk meze gbi oluyo yaa bayılıyorum yaa hemen hemen hergün yapıorum eşimde çok sevio
burda yemek olayları başlamış sevindim evde yemek yaptığım 3. günüm olacak bu gün şehriye salatası nasıl yapılıyor kızlerrr ?
yogurtlu mayonezli havuç salatasınımı diyorsunn:uhm::uhm:
havucu rendeliyorsun hafif yagda kavuruyorsun sonra sogumasını bekliyorsun üzerine sarımsalı yogurt döküp karıştır yemek olana kadr dolapta dursun offf süpper
pazardan havuç alıp denicem haftayahavucu rendeliyorsun hafif yagda kavuruyorsun sonra sogumasını bekliyorsun üzerine sarımsalı yogurt döküp karıştır yemek olana kadr dolapta dursun offf süpper
tarif için teşekkürler en kısa zamanda denicemne demek arkadaşlar hemen veriyorum tarifini
2 litre suya 2 tatlı kaşığı tuz atıp kaynatıyoruz
kaynayınca içine 1,5 su bardağı arpa şehriye yi atıp isteğe göre 5 -8 dakika
haşlayıp yıkatarak süzüyoruz 2 kaşık sıvı yağla yaplayıp ağzı kapalı dolapta 15 dakıka dinlediriyoruz.
diyer tarafta 2 adet dometes
1 adet salatalık
yarız demet maydonoz doğrayıp limonlayıp şehriyemizle karıştırıyoruz servise hazır..
AFİYET OLSUN SİZEEEcokacimcoook
amin canım sağol
sıkma tatlım canını yaa çıkar bi sürü leke çıkarıcı var
ben de en kısa zamandı bi örtü gibi bişeyler alıcam koltuklara bi de biz salonda oturuyoruz yazık günah misafir gelince kaldırırız haksız mıyım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?