2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben kocami cok özledim ya :gitme:
onunla uyanmaya ne kadar cabuk alismisim simdi yalniz uyanmak cok zor geliyor

ben kocami cok özledim ya :gitme:
onunla uyanmaya ne kadar cabuk alismisim simdi yalniz uyanmak cok zor geliyor

ben gönderemzdim herhalde...boshayallersmile

benim aşkım vardiyalı işyerinde çalışıyor gece vardiyasına bir yazılsa işi bırakır..beni bırakmazzzbayanssulusmile

ben gönderemzdim herhalde...boshayallersmile

benim aşkım vardiyalı işyerinde çalışıyor gece vardiyasına bir yazılsa işi bırakır..beni bırakmazzzbayanssulusmile

eşimde vardiyasız işte çalışıyo bekarken evde tek kalabiliyodumşimdiki işinden çok memnun deiliz başka iş bulunca çıkıcak o işte vardiyalı olursa gece tek kalabilirmiyim bilmiyorum

eşimde vardiyasız işte çalışıyo bekarken evde tek kalabiliyodumşimdiki işinden çok memnun deiliz başka iş bulunca çıkıcak o işte vardiyalı olursa gece tek kalabilirmiyim bilmiyorum

Biz bekarken konuşurduık zaten..gece yanlız olmam diye o da derdi ben eşimi bırakıp gidemem diye...gece gece işmi olur ya ..
allah korusun ben kabul etmemboshayallersmile

anladım şekerimmmm
evinin tadını çıkarıyorsun yani
aynen cnm ilk başta cnm çok sıkılıyodu şimdi daha iyiyim
Biz bekarken konuşurduık zaten..gece yanlız olmam diye o da derdi ben eşimi bırakıp gidemem diye...gece gece işmi olur ya ..
allah korusun ben kabul etmemboshayallersmile
eşim 1 sene önce sakız fabrikasında çalışıyodu orası vardiyalıydı fabrika kapanınca herkese çıkışlarını verdiler 1 sene işsizdi balayı dönüşü iş başı yaptı eşim tesadüfen öyle oldu
selamlar günaydınn
günaydın cnm

ah kizlar cok sanslisiniz, sevdiginiz yaninizda.
bunun kiymetini bilin gercekten

ben "özlem" kelimesinin anlamini kocami havalimaninda biraktigim ilk andan beri kesfettim.
ondan önce özlemek ne demek bilmiyomusum meger

oooo özlemek nedir çok iyi bilirim ben o yüzden bırakmıyoruz ya birbirmiz...
askerlik falan oooo

ah kizlar cok sanslisiniz, sevdiginiz yaninizda.
bunun kiymetini bilin gercekten

ben "özlem" kelimesinin anlamini kocami havalimaninda biraktigim ilk andan beri kesfettim.
ondan önce özlemek ne demek bilmiyomusum meger

Allah kavuştursun canım..bende hep sevdiğimden ayrı idim şimdi bir arada olmak süpermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…