2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benm son anda bi değişiklik olmazsa inş.
pazar günü tekne turuna gidicez kalabalık bi şekildehihoyyyt

cumartesi gecesi arkadaşlarım geliyo,rakı balık yapıcaz balkonda :)
pazar günüde kahvaltıya gidicez,kahvaltıdan sonrası akşam naparız allah kerim :)

gel canım gel ayvalıkğa gelipte cundada rakı balık yapmazsan olmazzzlmaz:

çok güzel olu geceleri sen gel ben seni gezdiririm

dün araştırdım,pansiyon bile ne kadar pahalı cunda da ya,eylül gibi ucuzluyormuş duyduğum kadarıyla,ama çok istiyorum eşimle bir haftasonu gelmeyi,hatta şu aralar en çok istediğim şeyy diyebilirim

günaydınn..

bir hafta sonu daha geldi gerçi benim yarın iş günü yine.zaman ne kadar hızlı geçiyor.

bugün sabah stresle başladı ofisin anahtarını evde unutmuşum kappıda kaldım biri gelene kadar.

aybuer üzüldüm yaa kıyamam bekleyebileceğin biyer varmıydı bari...aşıkmısın nesin unutma bidahakaydirigubbakcemile3

ajikal illa cundadamı istiyorsun canım ayvalık da olur aslında otobüsle ayvalık-cunda 20 dk
dolmuş taksilerler 5-10 dk.da ordasın:hulya:

cunda ,şeytan sofrası, cennet tepesi görülmeye değer özellikle günbatımı acayip manzara oluyor

hee tabi ayvalığa gelmişken meşhur ayvalık tostunu unutmayıncokacimcoook

şimşap reklamcılıkdelikafadulden

bende iyi oldum sayılır geldimm..

haftasonu...planlarımız şöyle..

yarın akşam annemleri ablamları ymege davet ettim hazırılık var yanii..

pazar günüde denize kaçcaz yine aşkumla

supercim sıcaklardan ve uykusuzluktan mı acaba başınn ağrısıCADIARZU

neler döktürcen annenlere

ya çok fenaydım başım yüzüm..gözüm çok tuhaftım..dünde öyleydim..gecti çok şükür...

menüme gelince.....

hazır çorba

et sote

pirinç pilavıı

tavuk kızartcamm

meyve
kahve
sonnn

hayır tatlım ana yemekte et sote var...

pilavın yanına bud falan koyucam yani kızarcam oki

hayır tatlım ana yemekte et sote var...

pilavın yanına bud falan koyucam yani kızarcam oki

et sote pilavla yenir ne biliyim bana garip geldi:) kaydirigubbakcemile3 ama bakma bana ben zaten garibim.. benimde bugün başım çok agrıyo yaa ateşimde var gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…