2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ozamn kolay gelsim sana şimdiden:)

bu rada hazır çorba diyince aklıma geldi bn ömrü haytımda hiç çorba yapmadım bilmiyorumohaoldumsmile

hazır çorba çok basit be cnm

paketin arkasında yazıyor yapılışı.....çorba tozunu dök....5 bardak su ekle ...20 dakika başında bekle ve karıştır bittiyerimseniben

ben sadece misafir gelince yapıyorum..benimki zorla içiyor çorbayı..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hazır çorbadan bahsetmemiştm zaman onu yapamayn yoktur heralde...

el yapımı çorba diyim..

geçen gün bi çoba yaptuım çok basit oluyo hem besleyici hemde süper tadı oluyo ve basitte bence hazır çorbadan iyi ben sevmiyorum hazır çorbaları içinde ne oldugu belirsiz.

sizede çorbanın tarifini verebilirim isteyene sizlerede afiyet olsun eşim evde beni beklio baybay

kızlarr hafta sonu planlarınız nelerrkaydirigubbakcemile2

yine düğünler var düğündeyiz :)

geçen gün bi çoba yaptuım çok basit oluyo hem besleyici hemde süper tadı oluyo ve basitte bence hazır çorbadan iyi ben sevmiyorum hazır çorbaları içinde ne oldugu belirsiz.

hazır çorba ben de sevmiyorum eve almayı düşünmüyoruz.geçen gün ilk defa yayla çorbası denedim becerebildim,biraz pirinci bol olmuş sadece :)
aybuer üzüldüm yaa kıyamam bekleyebileceğin biyer varmıydı bari...aşıkmısın nesin unutma bidahakaydirigubbakcemile3

vardı canım vardı mutfakta bekledim artık.bakalım inş. unutmam 1 yıldır ilk defa unuttum.

hafta sonu planlarınız süper valla bense bugün ve pazar nöbetçiyim aşkımda ders çalışacakkk offf yaa kara bahtım kem talihiimmm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…