super87 cnm düğün fotolarını yeni gördüm senin de gelinliğini çok beğendim.saçların da çok güzel olmuş.mutluluklar diliyorum bir ömür.kırmızı kuşağı da çıkarmıssın salonda.tüm düğün boyunca unutmustum ben güya ilk danstan sonra çıkaracaktım...
kaydirigubbakcemile2 teşekkür ederim canım benimmmaman çokk olmuş söyle yapsalar yüzde 10 zam.4,3 nolacak ki....buna da şükür gerçi.
gul_bumm çok güzel olmussun resimler çok güzel gelinliğini de çok beğendim.
günaydıınnn
merhaba kızlar benimde 9 ay var düğünüme çok heycanlıyım bana da yardımcı olur musuz haırlıklarda neler yapmam gerekiyo eksiklerim olabilir fikirlerinizi bekliyorum
merhaba kızlar benimde 9 ay var düğünüme çok heycanlıyım bana da yardımcı olur musuz haırlıklarda neler yapmam gerekiyo eksiklerim olabilir fikirlerinizi bekliyorum
Slm kısslarrrrrrrrrr
Düğünümü balayımı yapıp döndüm aranıza herşey çok güzeldi beklediğimden çok daha güzel oldu düğünüm herşey mükemmeldi sorunsun tartışmasız atlattık herşeyi tek canımızı sıkan şey evdeki hesap çarşıya uymadı tahminimizden daha fazla borçlandık olsun çalışır öderiz Allah'ın izniyle yeterki mutluluk huzur olsun değil mi
sağol gulbumcum çok stresliydim düğün öncesi nasıl olacak diye ama Allah'a şükür herşey yolunda gitti asıl bundan sonra evlilik başlıyo bir haftadır rahattım ama sorumluluk gözümü korkutuyo yemek bulaşık temizlik falan filan..
kendine güven sadece..bu yeticek herşeyeşutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?