2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım benim begenmene sevindim:1hug:a.s.bayanssulusmile

ben gelin odasına girer girmez çıkarmıştım...hoş durmuyor ...

eee senin fotolarınıda görelim istersen???

[I]kıslar iyi akşamlar iyi tatiller herkese..kendinize iyi bakınnnzemuszemus[/I]

merhaba kızlar benimde 9 ay var düğünüme çok heycanlıyım bana da yardımcı olur musuz haırlıklarda neler yapmam gerekiyo eksiklerim olabilir fikirlerinizi bekliyorum

merhaba kızlar benimde 9 ay var düğünüme çok heycanlıyım bana da yardımcı olur musuz haırlıklarda neler yapmam gerekiyo eksiklerim olabilir fikirlerinizi bekliyorum

daha cok varmış düğününe sakin olmaya calış sadece çünkü herşey düğüne kadar oluyor :) benim 1 ay 25 gün falan var düğünüme. hemen hemen ufak tefek şeyler haricinde herşeyim bitti.

tuana merhaba.bence bi liste yap aldıklarını zaten almadıklarn çıkar meydana sonrasında bizde yardmcı oluruz tabikide. mesela neler aldın onları yazarmsn

Selamlar kızlar..
Bi girdim çıkıyorum:)
İnşallah net bağlanırsa görüşürüz diyeceğim ama malum 1 ay sonra okullar açılıyor..
Sanırım artık pek giremem..
Size iyi sohbetler..

Slm kısslarrrrrrrrrr
Düğünümü balayımı yapıp döndüm aranıza herşey çok güzeldi beklediğimden çok daha güzel oldu düğünüm herşey mükemmeldi sorunsun tartışmasız atlattık herşeyi tek canımızı sıkan şey evdeki hesap çarşıya uymadı tahminimizden daha fazla borçlandık olsun çalışır öderiz Allah'ın izniyle yeterki mutluluk huzur olsun değil mi

hoşgeldin empatik çok sevindim canım herşeyin gönlünce olmasına...allah sağlık sıhhat versinnn herşey olup biter...

sağol gulbumcum çok stresliydim düğün öncesi nasıl olacak diye ama Allah'a şükür herşey yolunda gitti asıl bundan sonra evlilik başlıyo bir haftadır rahattım ama sorumluluk gözümü korkutuyo yemek bulaşık temizlik falan filan..

amannn boşver onları da gözünde büyümesin..biz onları yapmak için yaşamıyoruz;yaşamak için yapıyoruz.kendini kasmanın hiç bir alemi yok valla canımistemesin yerden çöp bile kaldırmamm...sıkma tatlı canını bunlar için...

hoşgeldin tatlım:1hug:
yardımcı olurz tabi..a.s

ooo hade hayırlı olsun tatlım..sevindim...

bizde aynı baya borçlandık.ama herşeye deger inan..önemli olan saglık ..mutluluk:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…