Günaydın canım hoşbuldummmmgünydııııınnn hoşgeldin empatik
hoşgeldin tatlım:1hug:
yardımcı olurz tabi..a.s
ooo hade hayırlı olsun tatlım..sevindim...
bizde aynı baya borçlandık.ama herşeye deger inan..önemli olan saglık ..mutluluk:teselli:
sağol gulbumcum çok stresliydim düğün öncesi nasıl olacak diye ama Allah'a şükür herşey yolunda gitti asıl bundan sonra evlilik başlıyo bir haftadır rahattım ama sorumluluk gözümü korkutuyo yemek bulaşık temizlik falan filan..
kendine güven sadece..bu yeticek herşeyeşutarafagitti
Sağol kuşum öyle valla borçlandık stres yaptık ama her şey eksiksiz oldu aklımda hiçbirşey kalmadı çalışr öderiz inşallah
sizler napıyosunuz baklaım nasıl gidiyo iş, evlilik , eş , ev,........
oooo superrrr maşallah döktürmüşsün,eline sağlık canım,güzel olmuştur eminim
Cumartesi günleri temizlik günüm..kalktım temizliği yaptım..ardından duş..
sonra yemeklere gectim ..annem babam vs..gelceklerdiya..
et sote yaptım..
çorba..tavuk kızartma ..
piriç pilavı
iki çeşit salata
aştım kendimi kıslar aştım...kaydirigubbakcemilediyorum kendime bunları yapan benmiyim diye şaşırıyorum..ama çaktırmıyorum..kaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis
akşama ne yapacaksınızcokacimcoook
Yaa süper ben hala evli gibi hissetmiyorum kendimi balayıdan sonra annemlere geldik iki gündür burdayız kendi evime geçemedim ondan mıdır yakalayamadım o duyguyu sanki bir hafta tatile gidip tekrar evime dönmüşüm gibi hissediyorum,
günaydın kızlar..
hadi gözün aydın empatik, merak etme alışırsın ben 1 ay olmasına rağmen haln alışamadğm şeyler var:))
cumartesi bende iş çıkışı babama gittim annem izmirde oldğu için gitim babacığma ymek yaptım :)
pazar günüde sabahtan akşama kadr denizdeydik temizliği pas geçtm walla kollarım tutmuyo okadr oynamışızki denizdekaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?