2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrrr,bende yorgun ve uykuluyum,evde tv karşısında boş boş yatıp tv izlemek uykum geldiğinde tv karşısında uyumak isterdim

Cumartesi günleri temizlik günüm..kalktım temizliği yaptım..ardından duş..

sonra yemeklere gectim ..annem babam vs..gelceklerdiya..

et sote yaptım..
çorba..tavuk kızartma ..
piriç pilavı
iki çeşit salata

aştım kendimi kıslar aştım...kaydirigubbakcemilediyorum kendime bunları yapan benmiyim diye şaşırıyorum..ama çaktırmıyorum..kaydirigubbakcemile3

üff ya yine pazartesi hiç çalışasım yok uykum var dün akşam çok sıcaktı
ya uyuyamadım sabaha karşı daldım saat çaldı nası bitcek bu haftamafoldumben

günydııııınnn hoşgeldin empatik
Günaydın canım hoşbuldummmm

oooo superrrr maşallah döktürmüşsün,eline sağlık canım,güzel olmuştur eminim

:sm_cool: evet tatlım begendiler ya...tabaklar tertemizdio derecekaydirigubbakcemile3

başardım yine...şükürler olsun..yemek konusundan yırtım yane beceriyorum şaka maka yaboshayallersmile

[Sağol kuşum öyle valla borçlandık stres yaptık ama her şey eksiksiz oldu aklımda hiçbirşey kalmadı çalışr öderiz inşallah
sizler napıyosunuz baklaım nasıl gidiyo iş, evlilik , eş , ev,........[/QUOTE]

iş.. evlilk güsel gidyor...alıştım artık canım:sm_confused:boshayallersmile

alkisalkisalkis

akşama ne yapacaksınızcokacimcoook

alkisalkisalkis

akşama ne yapacaksınızcokacimcoook

a.s. Saol canım...
akşamamı bilmiyorumkiisositososito
hafta içi relax yemekler yapıyorum tatlım:roflol:
ugraşmıyorum o kadar...aşkım ne isterse onu yapıyorum....eve gidiyorum..ne yapıyım ne yiyelim diyorum..basit şeyler istiyor..
düşünceliyim dimi diyor..:roflol:

Yaa süper ben hala evli gibi hissetmiyorum kendimi balayıdan sonra annemlere geldik iki gündür burdayız kendi evime geçemedim ondan mıdır yakalayamadım o duyguyu sanki bir hafta tatile gidip tekrar evime dönmüşüm gibi hissediyorum,

açıkcası hergün yemek yapmıyorum..
fazla yemek düşkünü degiliz ikimizde..:hulya:

evet tatlım ondan..kendi evine gidince anlıcaksın bu duyguyu....boshayallersmileboshayallersmile

günaydın kızlar..

hadi gözün aydın empatik, merak etme alışırsın ben 1 ay olmasına rağmen haln alışamadğm şeyler var:))

cumartesi bende iş çıkışı babama gittim annem izmirde oldğu için gitim babacığma ymek yaptım :)

pazar günüde sabahtan akşama kadr denizdeydik temizliği pas geçtm walla kollarım tutmuyo okadr oynamışızki denizdekaydirigubbakcemile2

arse hatun hoşgeldin
nasıl geçti tatil diye sormucm tatil bu tabii ii geçcekkaydirigubbakcemile3

Gecen haftada benim kollarım öyleydikaydirigubbakcemile

bizde denize giitmedk cumartesi gec yattım..hemde yorgundum..hiç gidelim demedimboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…