2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anladımm

börek yapabilirsin sen börek yap..o havuç salatasından yap..vs..çay ikram et yane..
ben arkilerime öyle yaptın...
ev görmeye geliyorlar yemege gelmiyorlarki...çayın yanına bişeyler yapyerimseniben

börekle o yogurtlu ama şöle yapsam olur mu ki patates salatası peynirli börek etimek tatlısı

arsecm dedim ben ama zor olcak ona geri dönüşş diyekaydirigubbakcemile3

yaparsın yaparsın halledersn hatta birazdan akşama ne yemek yapıcm diye sormaya başlarsınkaydirigubbakcemile3

yok valla tatlım , ben bu tatilde aldığım kiloyu verene kadar kocaya yemek falan yok, akşamları sadece ızgara ve salata var lülülülülülü

biran önce eve gidip elimi ayağımı uzatıp yatmak istiyorum, evlendim evleneli yapamadığım şey boshayallersmile

bende çok istedim bugün onu hep...

ben çok yaptım arse..benim aşkım uykucudur..benim gibi..akşam 8 de yattıgımızı biliyorumbayanssulusmile

nasıl yatıyosunuz yaa akşam 8 de CADIARZU
ben o saatte yatsam gece yarısı uyanıyorum ve bidaha uyuyamıyorum :umursamaz:

her zaman degil şekerim arada..
çünkü sabah zor kalkıyoruz ya uykulu üü yapıyoruz.ya akşam erken yatalım diyoruz. söz veriyoruz.
daha dogrusu kendimizi kandırırızya..işten gelim hemen yatıcam..o misal yani

her c.tesi öğlene kadar yatıcaz diyoruz ama mutlaka birşey çıkıyo yatamıyoruz. zaten bizimki sevmez uykucu değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…