2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar benim moralim çok bozuk,evlendiğimden beri hergün başka bir çeşit yemek yaptım yanına pilavı salatası,çorbasıydı derken zaten kilo aldığımı biliyordum,evlenmeden 1 ay önce saatimin pili bitmişti,dün buldum takayım dedim,kolumda dönen elimin üstüne düşen saat bir sıktı anlatamam,kıpırdatamadım,insan 1,5 ayda bu kadar nasıl kilo alır hayret ediyorum kendimee mafoldumben
işin komiği eşimde çok kilo aldı,dün gece geçtim karşısına ben bi karar verdim bundan sonra ciddi ciddi diyete başlıyoruz dedim,sen nasıl istersen hayatım dedi,artıık diyet yemekleri yapıcam akşamları,bir çeşit sebze yemeği,ya da ızgara et bol salata,yoğurt falan,birde spor başka çaresi yok çünkü mafoldumben

ajikal valla ben 1 haftada 1.5 kilo almışım anlatamam nasıl moralim bozuk.
bizde bugün dikkat etmeye başlıycaz

hadi yaakannehir

bizde bir degişme yok aynıyız...ikimzde...
bazen gülüyorum yolda yürürken.aynı ben aynı diye..evlenince degişir diyorlarla...
onlara inat gülüyorum..eee şimdilk tabi ilerde ne olur bilemem..
ama dedimya yemek düşkünü degiliz

Arse ve ben çok düşkünüz galiba yapmaya ama özellikle ben yemeğede düşkünüm :))
valla hiç bi faydasını görmedim,yağ ve göbek olarak geri geldi

ya tatil dönüşlerinden nefret ediyorummmmm mafoldumben
bissürü iş birikmişşşş
zaten evdede bissürü iş var

ya kızlar bize misafir gelicek 2 tane karı-koca 1 tanede bekar bi bayan ne ikram etsem acaba

arsecm dedim ben ama zor olcak ona geri dönüşş diyekaydirigubbakcemile3

yaparsın yaparsın halledersn hatta birazdan akşama ne yemek yapıcm diye sormaya başlarsınkaydirigubbakcemile3

Tanımadıgın birimi CADIARZU

ya ben evlendikten sonra ilk defa eliceker hani hayırlı olsuna bayanları tanıyorum arkadaşlarım eşlerimiz tanışacak işte birde yenie vliyim yaa öle işde evide görmeye gibisinden ne yapsam ki daha ne zaman gelicekleri belli değil ama yakında belli olur

anladımm

börek yapabilirsin sen börek yap..o havuç salatasından yap..vs..çay ikram et yane..
ben arkilerime öyle yaptın...
ev görmeye geliyorlar yemege gelmiyorlarki...çayın yanına bişeyler yapyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…