2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hemen listemi yapıyorum öhö öhö sevdiğim yemekler :

- fırında biber dolması
- patates kızartması
- mantı (hazır da olabilir)
- pizza ( hazır da olabilir)

ımmm gerçekten yemeğe düşkün değilmşm yaa en sevdklerim bukadar:sm_confused:

hee çorbalardan arpa şehriye ve mercimek bide annemden yoğurt çorbası (canım annem ellerin dert görmesin )

fatmacım al sana liste ahandasüprizzzzz

canm benm birlikte yaparız allah ne verdiyse ben peynir ekmek de yerim yemeğe düşkünlüğüm yok özellikle öyle ağır yemeklere-tatlicadiarzu-

aaa olsun yaparım ben osmaniye mutfagından şöle içli köfte, köbe , kısır falan

bende gelmek istiyorum içli köfte ve kısır yeter,köbe nin ne olduğunu bilmiyorum henüz,ama onuda yerim kaydirigubbakcemile2

zuzu dediklerin ne ki yaa aman yaparım ne olacak mantıyıda pizzayıda ben yaparım hazıra ne gerek var....ajikal tabi gel sende içli köfte durun kömbenin resmi falan varsa burda koyayım

kömbe süper oluyo kıymalısı hele ufff ağzım sulandı:) kısırda süper ama mesela bizim o taraflarda kısır sıcak suyla ıslatılır bekletilir yeşilliği koyulur salçayı soganı yagda kavur dök karıştır ama osmaniyede öyle değil daha güzel oluyo

ben şu kısırdan hiç bir tat almamışımdır..boshayallersmile
bana lezzetli gelmiyor

anam bu gelinlerin herşyeleri yemek oldu..kaydirigubbakcemile3
kendinize gelin kıslar....
aklinialirimsmile

anam bu gelinlerin herşyeleri yemek oldu..kaydirigubbakcemile3
kendinize gelin kıslar....
aklinialirimsmile

süpper ben osmaniyede yapılan kısırın tarifini vereyim yanında da turşu ayranla bi dene bakalım amaaan derken agzımın suları aktı cokacimcoook hafta sonu kısır yapayım barikim:)

kızlar pazar günü ablamın nişanı var geçen pazar son denizimdi ramazan giriyo araya artık 1 ay denz yok
bidaha eylül de giricem artık bayramdan sonraaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…