2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende anca 2 bardak içtim bugün ama dün çok içtim bugün hazır suyum bitmiş musluk suyu olduğu için az içtim

İstanbulun musluk suyu içilmez sizin orda daha dtemiz sanırım. dün gece o kadar susamama rağmen içmedim musluktan. İşyerindede arıtma sistemi var onuda sevmiyorum erikli su alıyorum marketten.

İstanbulun musluk suyu içilmez sizin orda daha dtemiz sanırım. dün gece o kadar susamama rağmen içmedim musluktan. İşyerindede arıtma sistemi var onuda sevmiyorum erikli su alıyorum marketten.

canım burdada arıtma var ama suyun tadını sevmiyorum sert
erikli 1 numara

sıkıldıımmm eve gitmek istiyoruumm ((

kızlar dün eşime dedimki..pastamın üstüne gül resmi koydur, almazsan barii resmi olsun dedim
neden aşkım ben sana özel günlerde almıyomuyum sanki dedi

kızlar dün eşime dedimki..pastamın üstüne gül resmi koydur, almazsan barii resmi olsun dedim

Ay zuzu güldüm :) kız sen bizi kandırdınmı yoksa bak alıyormuş işte :)))

fırlama yaa
ay bende gitmek istiyorum hatta gidiyorum :79::79:

Ay zuzu güldüm :) kız sen bizi kandırdınmı yoksa bak alıyormuş işte :)))

heee alıyo, yılda bikere

hiç demeden alırmıydı bilemiyorum...hep dürtmemle aldı

evlenme teklif ettiğinde bile gülü kırmış motorun altında çiçek yönünden bahtsızım ,kaçarım yok

heee alıyo, yılda bikere

hiç demeden alırmıydı bilemiyorum...hep dürtmemle aldı

evlenme teklif ettiğinde bile gülü kırmış motorun altında çiçek yönünden bahtsızım ,kaçarım yok

bu kadar bahsetmene karşı doğum gününde bence kesin alır. Biraz fazla ima ettin :)) Vazoda alacaktın bence her ihtimale karşı al sen koy masanın üstüne ama cuma gününden önce koyma çiçek alırsa vazoya koyarsın almazsa vazom yine boş kaldı deyip dudak bükersin

Naz yapmak iyidir. Dün istedimki eşim saçlarımı kurulasın direk yatağa girdi bende hemen oje sürdüm dedim ojem kurusun sonra saçımı kurutucam sen yat dedim üzülmüş numarası yaptım. yataktan geri çıktı ojelerin hızlı kuruma yöntemini biliyorum dedi Baktım fön makinesini çıkardı önce soğuk ile ojemi kuruttu sonra saçlarımı kuruttu. Amma nazlandım :))))

benimde çok hoşuma gidiyor saçlarımı taraması, kurutması:98:

hadi iyi akşamlar elficiimm..toparlanayım ben...
bugünüde pek bi iş yapmadan geçirdim kısmet yarına :)):80:

Nektar nerde ya yine kayıp:26:
çoook yoğun bir gündü bugün Elfim
gebzeden müşterilerimiz gelmiş, onlarla ilgilendik
daha da çıkamadım 7 olduu

funda da benim gibi isminden hoşlanmayanlardan sanırım bu şakalar yüzünden. ben de ömürüm boyunca nefret ettim ismimden.
ben çok severim Ayşe ismini :81:
benim ismimi de babannem koymuş, aslında eski isimdir Nigâr ama çok rastlanır olmadığından severim ben adımı

funda....kamuran (kamuş)
yarenay...ayşe

bendenizde arzu
kamuş çok tatlıı
zuzuş senin ismini de öğrendik gizemli havan kalmadı tüh güzelmiş ismin

birz geyik yapayım dedim ya ama siz çok beğendiyseniz bana kamuşda deyiverin ayol
nektar nerelerde
burda

alıyomuş demekki hakkını yeme çocuğun

ben de kaçıyorum yavaş yavaş, herkes gitmiş ama iyi akşamlar diyip çıkıyorum

Son düzenleme:
OFf yine ne çok şey kaçırmışım bol'un resmini kaçırdım meselaa. Kızlar ya yarın geldiimde herkes azcıcık koysun resimlerini ben de sizi göriim (((

Şimdi toparlayalım: zuzu:arzu funda:funda yarenay:ayşe (adaşımmm ) bol:seda nektar: nigar
eveeet tanıştııma memnun oldum tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…