bende anca 2 bardak içtim bugün ama dün çok içtim bugün hazır suyum bitmiş musluk suyu olduğu için az içtim
Kupayı bana verin o zaman 1 lt. içtim halada içesim var
al bakimmm
İstanbulun musluk suyu içilmez sizin orda daha dtemiz sanırım. dün gece o kadar susamama rağmen içmedim musluktan. İşyerindede arıtma sistemi var onuda sevmiyorum erikli su alıyorum marketten.
sıkıldıımmm eve gitmek istiyoruumm((
kızlar dün eşime dedimki..pastamın üstüne gül resmi koydur, almazsan barii resmi olsun dedim
neden aşkım ben sana özel günlerde almıyomuyum sankidedi
Oleyyyyyyyyyyyy :) Akşam egzersizlerimide yapıcam
Selülitlere hayırrrrrrrrrrrr
sıkıldıımmm eve gitmek istiyoruumm((
kızlar dün eşime dedimki..pastamın üstüne gül resmi koydur, almazsan barii resmi olsun dedim
ozaman daha çok kupa veririm...bende akşam yapayım..uzmantv den mi yapıyonuz bikadın anlatıyo hani sarı..
Ay zuzu güldüm :) kız sen bizi kandırdınmı yoksa bak alıyormuş işte :)))
heee alıyo, yılda bikere
hiç demeden alırmıydı bilemiyorum...hep dürtmemle aldı
evlenme teklif ettiğinde bile gülü kırmış motorun altındaçiçek yönünden bahtsızım ,kaçarım yok
Naz yapmak iyidir. Dün istedimki eşim saçlarımı kurulasın direk yatağa girdi bende hemen oje sürdüm dedim ojem kurusun sonra saçımı kurutucam sen yat dedim üzülmüş numarası yaptım. yataktan geri çıktı ojelerin hızlı kuruma yöntemini biliyorum dedi Baktım fön makinesini çıkardı önce soğuk ile ojemi kuruttu sonra saçlarımı kuruttu. Amma nazlandım :))))
çoook yoğun bir gündü bugün ElfimNektar nerde ya yine kayıp:26:
ben çok severim Ayşe ismini :81:funda da benim gibi isminden hoşlanmayanlardan sanırım bu şakalar yüzünden. ben de ömürüm boyunca nefret ettim ismimden.
kamuş çok tatlıı
funda....kamuran (kamuş)
yarenay...ayşe
bendenizde arzu
burdabirz geyik yapayım dedim ya ama siz çok beğendiyseniz bana kamuşda deyiverin ayol
nektar nerelerde
alıyomuş demekki hakkını yeme çocuğunsıkıldıımmm eve gitmek istiyoruumm((
Naz yapmak iyidir. Dün istedimki eşim saçlarımı kurulasın direk yatağa girdi bende hemen oje sürdüm dedim ojem kurusun sonra saçımı kurutucam sen yat dedim üzülmüş numarası yaptım. yataktan geri çıktı ojelerin hızlı kuruma yöntemini biliyorum dedi Baktım fön makinesini çıkardı önce soğuk ile ojemi kuruttu sonra saçlarımı kuruttu. Amma nazlandım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?