2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol arsecm hoşgeldn
fatmacım davetmi bekliyosun canm kahve içinaşk olsun Şeniz

yaa dün gece geç döndk annemden öyle hasta oldğnu duynca oturdk bayaa eve glip yatmamz 1 i buldu ondan kleyemdm fotolarıeyvahedigeldismile:tomato:

canın sağolsun....

kızlar bende düğün fotolarımı koymak için albüm arıyorum buradan bikaç fotoğrfçıya baktım ama pek içime sinen olmadı nettende öyle(

kızlar bi tane resim koyucam şimdi dün görümcem gönderdi ssonra ntten problem oldu diğerlerini gönderemedi bakın hemen kaldırıyım ama resim çok kötü düğün sonu ben aglamaktan rezil olmuş vaziyette makyaj akmış dudağım uçuk öle yani

:) anladm canım iyimiş.

bizim stüdyo fotoları çekln yerde albüm yapıolar ama bana çok pahalı geldiği için istemdm 350-400 dedi.
sadece fotoları aldmben 12 stüdyo fotğrfı 120 lira burada en fazla foto albümü 20 tl ama beğnmedm

hadi 50 olsun albüm.50+120 =170 :) 400 nerde 170 nerde

230 lira fark var üstüne 70 daha koyar bir aylık kiramı öderim kaydirigubbakcemile3

şimdimi hadibekliyorumalkisalkisalkis

ama çok güselllzemuszemuszemuszemus

bende senin gibi düşündüm zuzu:)

ya kızlar işyerindeyim yaa o siteleri açmıyo burdan da ekleyemiyorum büyük geliyo boyutu

yok ttatlım açıyor..açıyor sürekli dene ama...
bizim burdada kapalı ama ..ben yapmıştım

biri yapabiliyorsa msn adresini versin ben gçnderiyim koyuversin zahmet olmazsa

ben almadııgm daha elıyım..cepten cekiccem burya eklerim..

benim bitmişti..yanlış yapmışlar adamlar adımı..başatan yaplıyor şimdi 300 tl verdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…