2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

fatma cım geçmiş olsun,okudum hikayeni çok üzüldüm,ama kötü günler geride kalmış,en güzelide bana göre ailenden uzaklaşıp kocanla birlikte huzurlu bir yuva kurman,,aynı şehirde olsaydınız sana zor gelebilirdi

fatma cım yaa gerçekten çok şaşırdım canım daha önce rastlamamamışım... umarım allah senin yüzünü bundan sonra hep güldürsün canım benimm....

bende zor günler yaşadım ama tek sebep eşimin ailesi nefret ediyorum onlardann yüzlerini bırak seslerinin bile duymak istemiyorum nasıl olacak bundan sonra bilmiyorum...

fatma cım yaa gerçekten çok şaşırdım canım daha önce rastlamamamışım... umarım allah senin yüzünü bundan sonra hep güldürsün canım benimm....

amin canım inş. Rabbim seninde yüzünü güldürsün benim eşimin tarafı çok destek oldu..onlarda ters davransalardı çok zor olurdu düğünde hep alttan aldılar sağolsunlar.

bugün nasılsınız kızlar ben gayet iyiyim şimdilik:))
zaten erken uyandım kahvemide içiyorum çok zinde hissedyrm kendimikaydirigubbakcemile2

turk kahvesimi içiyosun canım
dün gittinmi annene nsıl gecti?
ben gittim..

yok canım ben türk kahvesini ayda yılda bir arkadş ortamnda beellkii geyik olsun diye (fal mal:) ) içerim yoksa aramm hiç. neskayfe içiyorm gel bacım sanada var:içelim:

bende gittim canm ama annecim hastalanmş acile götrmşler :gitme:

saol canım benim afiyetle iç...
sütlü neskafenin abonesiyidm..içe içe bıktım bu aralar pek içimiyrum..
eskiden saait bile belliydi.hergün 10 içerdim..
öglenleri hergün türk kahvesi içiyorum ama..

gecmiş olsun canım:teselli:

bel fıtığı var canm onun için doktr ilaç vermiş (ameliyat demş ama tavsiye etmmş doktr)
2 ilaç ağır geldi sanırım bulantı kusma başdönmesi faln olmş acile gtmişler iğne yaptrmya
pek bi halsizdi kıyamam bide yoldan gelmşti izmire fıtık için hastaneye gitmşti işte öyle canm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…