2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla herkes biliyo bi tek babam bilmiyo kuzucum....valla ne bilim düşününce aklıma gelmiyo yaaa

herkes biliyorsa, özellikle annen, emin ol baban da biliyordur da bilmemezlikten geliyordur. anneler söyler herşeyi çünkü

ela naz ada selin sizce hangisi????

ada'yı çok severim ben. ama her iki cinsiyet için kullanıldığından soğudum o isimden. kulağa hoş geliyor ama unisex isim. naz böyle çok kırılgan birini çağrıştırıyor :44::44: o da olmaz ela ya da selin derim ben.

Nektarcım seni facede buldum ama eşimin facesi. Mahsuru yoksa kabul edersin varsada benim facemi açmamı bekleriz :)

benimde masal hoşuma gidiyo daha bir sürü var hoşuma giden ama masalda çok güzel evlenirsek bizim masalımız olucak

heheh ben yazcaktım sen yazmışın..bende masal ve derin isimlerini severim...

Ama kızım olursa duru oğlum olursa doruk koymak isterim

yok be zuzu annem söylemez oda kıvranıyo nasıl söylicez diye artık söylicez öyle böyle.......

bizimde oğlumuz olursa ismi hazır gibi ismi özbey olucak rabbim bana verirse tabi

özbey ne anlama geliyor...

Eşimde diyor oğlan olursa,böyle ağzı doldurcak bi isim olcakmışbarbaros gibi misal

hatta bizim öykümüz çok derin
Kendimi şanslı masada hissettim Ne alakaysa

ilahi zuzu ne alaka kız şanslı masaylaönce isim buluyorum bulabilirsem ona göre yapacam evet ela da güzel sıcak bi isim

aaa çok ilginçmiş annen zuzu. bizimki anında söylerdi babama. baban sert mi peki bu konularda. yani daha önce herhangi bir erkek arkadaşınla tanıştı mı?

alishaaaaa nerdesinnnn??? bitmedi galiba bugün derslerinnn?

valla zuzucan eşin bu işi biliyo ağır dolgun bir isim bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…